Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

agata_chrosc... 21:41, 21 sie 2012

Róże super. A Pastella to ta pod Sebastianem? Bo jeśli tak, to bardzo zgrabny krzaczek. Też o niej myślałam, bo muszę moją NN wywalić na tyły bo za duża się okazała być. I w jej miejsce coś niedużego. Pastella by się nadała i jeszcze o Aphrodite myślałam.
A tak przy okazji, Anita/Enya oskarża mnie o kusicielstwo, ale żeby tak wpadła czasem, jakieś pochwały zostawiła, powzdychała "o jakie piękne!", to co to to nie! Buuuuuuu.
Ana 21:43, 21 sie 2012

Agata - ja też czasem na jakieś wątki wpadam, czytam i lecę dalej ale pamiętam

Tak tak, pastella pod sebastianem, do stóp mu pada Bardzo zwarty krzaczek, gęsto ma kwiatów i te jej kolory zmieniające się - ja ją uwielbiam ach, i tez bardzo dlugo utrzymują się kwiaty!
Enya73 22:00, 21 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Róże super. A Pastella to ta pod Sebastianem? Bo jeśli tak, to bardzo zgrabny krzaczek. Też o niej myślałam, bo muszę moją NN wywalić na tyły bo za duża się okazała być. I w jej miejsce coś niedużego. Pastella by się nadała i jeszcze o Aphrodite myślałam.
A tak przy okazji, Anita/Enya oskarża mnie o kusicielstwo, ale żeby tak wpadła czasem, jakieś pochwały zostawiła, powzdychała "o jakie piękne!", to co to to nie! Buuuuuuu.

Dzięki Aniu za podpowiedź w sprawie informacji na temat róż

O jakże to, już lecę do Ciebie Agatko powzdychać
agata_chrosc... 22:03, 21 sie 2012

Ana napisał(a)
Agata - ja też czasem na jakieś wątki wpadam, czytam i lecę dalej ale pamiętam

Tak tak, pastella pod sebastianem, do stóp mu pada Bardzo zwarty krzaczek, gęsto ma kwiatów i te jej kolory zmieniające się - ja ją uwielbiam ach, i tez bardzo dlugo utrzymują się kwiaty!

A widzisz - czyli na szortlistę może trafić
agata_chrosc... 22:04, 21 sie 2012

Enya73 napisał(a)

Dzięki Aniu za podpowiedź w sprawie informacji na temat róż

O jakże to, już lecę do Ciebie Agatko powzdychać

No ja myslę! Na razie nie ma nad czym wzdychać, ale możesz potrenować, bo jak w przyszłym roku dam czadu...
gunia1990 23:52, 21 sie 2012

wpadam się przywitać
jestem (dopiero!!) na 125 stronie i już podziwiam Twój zapal i cały zamysł w projektowaniu Twojego ogrodu - naprawdę fajnie się to wszystko czyta i oglada, a proces powstawania ogrodu jest... fascynujący!

No, odezwę się pewnie jak nadrobię resztę stron, choć jestem pewna, że ponownie będa to tylko zachwyty
Pozdrawiam
AniaK 00:04, 22 sie 2012

Ach Aniu jak pięknie w Twojej pracowni, pomysły super, to ja już tam zostaję, tak cichutko w kąciku, mam słabość do takich różnych kolorowych dodatków.
Prześliczny Kwiatuszek w ogrodzie, bezcenny
Dziewczyno i Ty tak chowałaś te swoje talenty przed światem
Marta 07:28, 22 sie 2012

Ana napisał(a)

Śliczny masz taras, a córcia urocza Róże też śliczne, właśnie dumam nad Pastellą dla siebie. Masz z nią jakieś kłopoty?

aż się boję odpowiedzieć, zeby nie zapeszyć Cii.....

Rozumiem, że jest wszystko ok. Jeszcze mówisz, że to zwarty krzaczek i ma dużo kwiatów , więc się chyba skuszę Pozdrawiam
Ana 07:44, 22 sie 2012

Marta, Agata - Pastellę mogę Wam z czystym sumieniem polecić, więc ją prosze na szortlistę wciągnąć

Aniu - chowałam, bo mi się to infantylne wydawało...aż zaczęłam prowadzić bloga i się odważyłam....

Gunia - witaj - no dajże kobieto spokoj z czytaniem, pooglądaj obrazki i tyle Dziękuję za tyle miłych słow
Lena 08:11, 22 sie 2012

Aniu,musiałam się cofnąć z 10 stron wstecz i warto było-ba,mowę mi odjęło!!!

Cóż można dodać?

Że pięknie?Że uroczo?Że niezwykle? Ze padam na kolana - wielki szacunek!!!