To Twoja zaledwie 7 miesięcy starsza! No nie, to czegoś takiego moje dziecko nawet po osiemnastce nie namaluje! Ewidentnie Twoje dziecko ma zdolności plastyczne. Panie w przedszkolu chyba zemdleją jak im to pokażesz
Nic tylko ścisłowiec Ci rośnie. Mój Kuba też czytał, pisał i liczył mając 3 lata. Teraz z niego umysł bardzo ścisły. tajniki matematyki i fizyki posiadł w stopniu na pewno większym niz rodzice, a przy tym zacięcie do nauki języków idzie w parze
Zobaczymy Ja to i tak uważam, że najwazniejsze są umiejętności społeczne bo bez nich największy geniusz niczego w życiu nie osiągnie. A tego nauczyć najtrudniej!
Zdolna bestia następna! No moja to bazgroły na razie preferuje, ale za to liczyć i pisać umie! Bardziej ścisły umysł chyba A ile ten aniołek ma lat?
Nic tylko ścisłowiec Ci rośnie. Mój Kuba też czytał, pisał i liczył mając 3 lata. Teraz z niego umysł bardzo ścisły. tajniki matematyki i fizyki posiadł w stopniu na pewno większym niz rodzice, a przy tym zacięcie do nauki języków idzie w parze
Julita to Ty szczęściara sporadycznie się zdarza by umysł bardzo ścisły nie miał problemów 'językowych'
A ja właśnie się spotkałam z opinią taką, że dzieci o ścisłym umysle szybciej uczą się języków obcych, ale nalezy dać takim dzieciom szansę oczywiście Mój po prostu to lubi, nie wiem jak to robi, ale szybko łapie i zapamiętuje. Oj chciałabym mieć taki mózg jak ma mój syn