Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

ania_wesola 09:22, 22 sie 2012

Aniu ale od Ciebie energia i zapał emanuje Ach te marzenia... warto je mieć i czekać na ich spełnienie. Córeczka urocza, a pracownia super. A Ty Aniu zawodowo z krawiectwem masz coś do czynienia czy to tak z zamiłowania???
Ana 10:25, 22 sie 2012

Lenka - dziękuję

Aniu - z zamiłowania zdecydowanie, z zawodu to ja mgr ekonomii i transportu
Przetacznik 16:03, 22 sie 2012

Urocza Twoja pracownia uwielbiam taki klimat. Mam nadzieję, że artykuł w Werandzie będzie rozległy i bogaty w foto, kiedy wydrukują ? Jestem taka dumna, że wystąpisz w tej gazecie, kilka razy ją kupiłam bo taka pełna piękności, a teraz będą obrazki z Twojego domu!
Ja w pasmanterii czuję się jak w bajce, jak patrzę na te odcienie mulin, guziczki, wstążki... choć nie mam maszyny do szycia, ale też bym kiedyś chciała... Ostatnio po powrocie do domu córka zapłakana bo od 3 godzin próbowała uszyć wymyślonego dinozaura, zrobiła sobie wykrój, wycięła go ze starego prześcieradła i tylko z szyciem nie podołała. Z wielkim trudem przekonałam ją, że zrobimy wszystko razem następnego dnia i tak się stało - wstawię fotki u siebie : ) Pozdrawiam
Ana 16:06, 22 sie 2012

Weronika, nie mam pojęcia kiedy i jak duży będzie werandowy artykuł - jedna wielka niewiadoma
Zawsze mówię, że mogłabym pracować w sklepie z durnostojkami (typu belle maison) albo pasmanterii to raj dla oka i reszty zmysłów
Pokaż Waszego dinusia! znając Twoją pomyslowiść to będę ogladać na siedząco lepiej

A moja Tuśka właśnie rysuje ptaszki i kwiatki dla mamy...będzie co wieszac w galerii
Ana 20:24, 22 sie 2012

No i narysowała i nawet ja jestem w szoku!!!

Patrzyła sobie na jeden z ptasich obrazków w holu

I powstał taki rysunek

anula_wn 20:33, 22 sie 2012

Ana napisał(a)
mój najpiękniejszy kwiatek w ogrodzie

Aniu,
mówiłam Ci już/// ale ONA jest tak śliczna jak Aniołek ! słów brak ..
Jej oczęta skradną niejedno serce !!!
oj mamo bądź silna, bo jak podrośnie.... trzeba będzie wzmocnienia w drzwiach robić
anula_wn 20:34, 22 sie 2012

w dodatku zdolna bestyjka ! piękny rysunek !!!
betysia 20:34, 22 sie 2012

Ana....dzieki za wszystko...mam nadzieje,ze skarby nakarmione ?????
ale od poczatku...bylam chyba wczoraj i niby nadrobilam...a dzisiaj....
- corcia PRZECUDOWNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakaz ona slodka i sliczna.... czysta mamusia!!!!!
-roze....no kurde bajeczne, uwielbiam kazda!!!!!!
- rysunek malej....no to sie zanosi na cos wiecej, obserwuj i nie zmrnuj tego, bo ona ma TALENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...no i co...znowu po Tobie!!!!!
buziam i cudnego wieczorku!!!!!!!
KasiaWB 20:43, 22 sie 2012

Świetny rysunek
Werandę kupuję i "stertuję" bo wiele tam znalazłam inspiracji , więc tym bardziej cieszę się, że zagościsz na stronach tego pisma. To bardzo miłe czytać sobie i oglądać zdjęcia jak się zna osobę
Faaajnie Pozdrawiam
Ana 20:45, 22 sie 2012

Anula - to bardziej tatusia obawa, bo to oczko w głowie...tatuś będzie robił ostrą selekcję jak sam twierdzi

Betysiu - dziękuję! Jak sie tak nasłucham to będę gwiazdorzyć i z Gosią snickersy wcinać
Mam nadzieję, że uda mi się w mojej mieścinie znależć jakieś warsztaty plastyczne dla takich maluchów, bo Tuśka sama by chciała...

Jej ulubiony program to Art Attack, tam dopiero są kreatywne pomysly