Kaisia
09:46, 10 paź 2012

Aniu widzę, że przeżywałaś ostatnio trudne chwile z Luką i cieszę się, że wybrałaś walkę, teraz pewnie buzia się Tobie uśmiecha jak na nią patrzysz. Mój poprzedni pies też miał raka i dożył po kilku operacjach 16 lat, dlatego zawsze warto próbować, a ile Luka ma lat ? bo nie doczytałam.
Ale mnie zaskoczyło jak przeczytałam, ze masz urodzinki 10 września
ja również mam w tym dniu 
I rocznicę ślubu też we wrześniu
Zdrówka Wam z tych okazji życzę, mimo że już po czasie.
Widzę, ze pracowita z Ciebie dziewczyna ciągle w biegu. Tak biegając uciekają nam miesiące i znów robimy się o rok starsi, no ale czym bez tego byłoby życie....
Aniu trzymam kciuki za Lukę oby już nic się jej nie przytrafiało i mogła się spokojnie wylegiwać przy kominku zimą , a na słoneczku latem, starość jest piękna jak tylko pomożemy ją przeżyć godnie i w zdrowiu oczywiście.
Ale mnie zaskoczyło jak przeczytałam, ze masz urodzinki 10 września

I rocznicę ślubu też we wrześniu

Widzę, ze pracowita z Ciebie dziewczyna ciągle w biegu. Tak biegając uciekają nam miesiące i znów robimy się o rok starsi, no ale czym bez tego byłoby życie....
Aniu trzymam kciuki za Lukę oby już nic się jej nie przytrafiało i mogła się spokojnie wylegiwać przy kominku zimą , a na słoneczku latem, starość jest piękna jak tylko pomożemy ją przeżyć godnie i w zdrowiu oczywiście.