Hmmm, bo gdyby była czerwona to mogłabym skreślić z listy. A tak, to będzie trudny wybór no i to późniejsze kwitnienie na pewno dodatkowo na plus dla niej.
Witam. Przyszłam z rewizytą Piękny tworzysz ogród, tylko czekać aż nowa rabata z jarzmiankami i jeżówkami rozkwitnie, będzie cudniejuż fajnie wygląda. Pozdrawiam
Jarzmianki mimo że kupione świeżo dzielone chyba się przyjmują. Widziałam na niektórych, że chyba jeszcze zakwitną w tym roku. Kamień z serca, bo obawiałam się że padną.
Dobrze, że się przyjmują, widać dobrą masz rękę do roznażania. Ja też prawie wszystkie roślinki, które kupię od razu dzielę i mają się dobrze. Może nie ma od razu takiego efektu jakby były sadzone dorodne okazy, ale jest satysfakcja, że z jednej udało się ,,zrobić,, wiecej sztuk roślin
Cześć Kasiu nie było mnie wcześniej u Ciebie, ale już jestem widzę,że Ty również jesteś milosniczka róż, piękna masz już kolekcje tawułki cudne, bardzo mi się u Ciebie podoba, zaznaczam i będę wpadala jeśli pozwolisz
Nie mam żadnej ale soul bardzo mi się podobała. Byłam o krok od zakupu ale na forum nie za dużo info znalazłam więc zdecydowałam się na hity Madzenki.
Teraz widzę że mają ją dziewczyny więc może jeszcze kiedyś. Resztę muszę zobaczyć