Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Makao_J 13:10, 01 cze 2017

U mnie chwasty też się panoszą. Tyle wyrywania 2 tygodnie temu i w ogóle tego nie widać.
AniMa 13:19, 01 cze 2017

Aniu dzisiaj to nie pójde do ogrodu, bo Święto i matka przy dzieciach być musi....ale jest szansa że do końca tygodnia pozbędę się tych o wysokości od 0,5m do 1,2m
Nowe będę już skubać w klapeczkach a nie w ubraniu jak do reaktora
nawigatorka 13:21, 01 cze 2017

Ja bym szałwia nie dokarmiała. Ona lubi trudne warunki i może się wyłożyć
sylwik69 18:25, 01 cze 2017

Ania fajnie zielono wokół domu,faktycznie musi upłynąć trochę czasu aby włożony w ogród trud został zauważony... naprawdę już fajnie u Ciebie,bardzo podoba mi się ujęcie z trzmielinami i szałwie również lubię zakupiłam właśnie Caradonnę i Medium Rose u naszej koleżanki z forum.
Basilikum 19:19, 01 cze 2017

lacze sie w chwastowm bolu, nie wazne ile czasu spedzam na odchwaszczaniu one sa i trwaja i beda
aga_pe 22:37, 01 cze 2017

AniMa napisał(a)
Kamila a szałwia jak ładnie rośnie - część już mam przygotowaną do sfotografowania - znaczy wyplewioną a część rośnie jeszcze w warunkach maskującyh
Czosnki białe ME sa super - mają przeszło 1m wysokości, fajnie sie powyginały, szkoda, że kupiłam tak mało - ale...były 3 sztuki w innych paczkach jako pomylone

Powiem Ci, że naszym przekleństwem są okoliczne ugory. Sieje się świetnie
Wendy79 23:58, 01 cze 2017

Nasiona już mam, to jutro wysieję. W tamtym roku ładnie wzeszły, więc jest nadzieja.
U mnie peoniowa, to wszystko ma, tylko piwonii w tych chwastach nie widać Na czele dręczycieli stoi oset. Z perzem sobie daję powoli radę, ze skrzypem już nie walczę, bo go "gnojówkuję", reszta nie ma co stawać w szranki, bo oset to grubszy kaliber. Czy przyłazi do mnie z zaniedbanej działki sąsiada? Hmmm...
kasja83 07:42, 02 cze 2017

Basilikum napisał(a)
lacze sie w chwastowm bolu, nie wazne ile czasu spedzam na odchwaszczaniu one sa i trwaja i beda

Jest tak...mnie nic innego nie pozostaje-jak obsadzić rabaty na ciasno-wtedy może nie będzie tak w tym gąszczu widać chwastów.
AniMa 12:57, 02 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
Ja bym szałwia nie dokarmiała. Ona lubi trudne warunki i może się wyłożyć

Dobrze wiedzieć Dzięki
AniMa 12:59, 02 cze 2017

sylwik69 napisał(a)
Ania fajnie zielono wokół domu,faktycznie musi upłynąć trochę czasu aby włożony w ogród trud został zauważony... naprawdę już fajnie u Ciebie,bardzo podoba mi się ujęcie z trzmielinami i szałwie również lubię zakupiłam właśnie Caradonnę i Medium Rose u naszej koleżanki z forum.

Sylwia zielono po 3 latach mieszkania a zaczynaliśmy od pola chwastów...Ty jak zamieszkasz będziesz miała już 90 % zrobione i tylko dosadzać, dosadzać i patrzeć jak się rozrasta