Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

sylwik69 19:24, 16 lip 2017

Fajna imprezka, w pięknej oprawie ja też należę do tych co cenią wygodę i w wysokich obcasach wytrzymuję do północy.Bywało,że muzyka była wspaniała i tańczyłam bez butów... ale stwierdzam,że choć duszą i umysłem wciąż czuję się młoda,to jednak latka lecą i każdą imprezkę muszę porządnie odespać.Macham
AniMa 11:26, 20 lip 2017

AgataP napisał(a)

Ja chyba juz przekroczylam magiczna granice. Wole tarasowe siedzenie nad balowanie do rana. Ech gdzie te czasy gdy z imprezy lecialo sie biegiem na kolokwia

Ja lubię się pobawić - czasami jeszcze wyskoczę na imprezke (np. panieński) ale zostaje jak Kopciuszek - do północy ...góra do 2- potem wracam, a że raczej pije wodę z cytrynką - to mogę sama wsiąść do samochodu
Ale wieczorów na tarasie przy ognisku jednak nic nie przebije (no chyba, ze deszcz)
AniMa 11:28, 20 lip 2017

sylwik69 napisał(a)
Fajna imprezka, w pięknej oprawie ja też należę do tych co cenią wygodę i w wysokich obcasach wytrzymuję do północy.Bywało,że muzyka była wspaniała i tańczyłam bez butów... ale stwierdzam,że choć duszą i umysłem wciąż czuję się młoda,to jednak latka lecą i każdą imprezkę muszę porządnie odespać.Macham

Czasami chciałoby sie potańczyć na bosaka...ale jak paniusia obok ciebie skacze na 11cm szpilkach...Zmieniłam buty na płaskie sandałki i mi sie oberwało po paluszkach...auć - to bolało
Milka 12:55, 20 lip 2017

AniMa napisał(a)
Zmykam nadrobić zaległości do Was a tymczasem żółty bukiecik Wam zostawiam - zrobiłam dla taty

Uroczy, ale czekam na letnie kadry z ogrodu, skoro ślimory pogoniłaś, jest na czym oko zawiesić.
No i proszę, obejrzałam u ciebie weselne klimaty i mnie sie gratka trafiła, 26 sierpnia ide na wesele, zero kreacji a buty chyba tylko baleriny, na obcasie juz dawno nie chodziłam, no i czy chociaz do 24 dotrwam
kasia_w 13:15, 20 lip 2017

Aniu, ja także odkryłam u siebie siewki róży i to 3, a jedna ma kwiatka! Byłam w szoku lekkim, ciekawe, która się wysiała
AniMa 13:26, 20 lip 2017

Milka napisał(a)

Uroczy, ale czekam na letnie kadry z ogrodu, skoro ślimory pogoniłaś, jest na czym oko zawiesić.
No i proszę, obejrzałam u ciebie weselne klimaty i mnie sie gratka trafiła, 26 sierpnia ide na wesele, zero kreacji a buty chyba tylko baleriny, na obcasie juz dawno nie chodziłam, no i czy chociaz do 24 dotrwam

Jak nie będzie padać to dzisiaj cyknę kilka zdjęć, ślimaki częściowo przegonione, szałwia na szczęście juz zaczęła się odradzać....Zaczynają sie limmki...Wczoraj zrobiłam miejsce na nowa rabatę na któraą przeniosłam zabiedzonego rodka.....może przeżyje:0

Irenko Ty nie potrzebujesz żadnych wymyślnych kreacji i bez nich cała promieniejesz
AniMa 13:28, 20 lip 2017

kasia_w napisał(a)
Aniu, ja także odkryłam u siebie siewki róży i to 3, a jedna ma kwiatka! Byłam w szoku lekkim, ciekawe, która się wysiała

To też jestem Ciekawa
Już po wojażach
Tę filiżankę co pokazałaś....ładniutka.... i taka zgrabna...zapakowali Ci???
Milka 14:09, 20 lip 2017

AniMa napisał(a)

Jak nie będzie padać to dzisiaj cyknę kilka zdjęć, ślimaki częściowo przegonione, szałwia na szczęście juz zaczęła się odradzać....Zaczynają sie limmki...Wczoraj zrobiłam miejsce na nowa rabatę na któraą przeniosłam zabiedzonego rodka.....może przeżyje:0

Irenko Ty nie potrzebujesz żadnych wymyślnych kreacji i bez nich cała promieniejesz

To wpadnę, jak wstawisz
W worku na ziemniaki nie pójdę, a nic nie mam, co by pasowało
Basilikum 14:35, 20 lip 2017

Dawaj do mnie Irena wlasnie sa wyprzedaze u Betty cudne kiecki za pol ceny a ceny juz i tak outletowe ja niegdzie nie aze, bo jakos nikt nie robi imprezy wiec tylko sobie ostatnio poogladalam.

Ciesze sie. ze slimory polazly w inna strone i niech nie wracaja zarazy jedne. Ale kuleczki rozsypuj jeszcze w krzaczorach.

Czekam wiec na fotki. Moze tez dzis z aparatem wyjede ale narazie Taki upal, zé sie nie da
AgataP 09:15, 21 lip 2017

Ja też przedkładam ciuszki nad roślinki, choć ostatnio odkryłam że kocham sukienki - przynajmniej góry z dołem nie muszę dopasowywać