Em stwierdził, że nie po to nowy dom stawiamy, by po babcinemu go urządzać...oj było ciekawie...dobrze,że budowa trwała 2 lata....dużo, bardzo dużo aranżacji oglądałam....Ale w sypialni stoi babciny fotel...choć bardziej to pra pra babciny fotel
Tak farba, tylko nie mamy nigdzie gładzi i jest wrażenie pomalowania surowego betonu W kuchni mamy jdną ścianę całą magnetyczna, ale ciężko uchwycić aparatem...no i zbytnio wyjściowo nie wygląda, bo wszystko na niej wisi
Ja się też zastanawiałam czy ściany za telewizorem nie zrobić na ciemno. Może tapeta, może farba. I została biała, tylko duży zegar powiesiliśmy, a właściwie przykleiliśmy w takim stylu zegar
Rozważaliśmy, ale znajomi zrobili z czegoś co wygląda jak styropian i nie podobało nam się, a takie kamienne z prawdziwego kamienia były bardzo drogie, a białe klinkierowe wcale nie były białe
kupujesz płytki klinkierowe, kleisz, fugujesz, matowisz papierem sciernym (no, to moze lepiej zrobic przed klejeniem - nie bedzie syfu w kuchni) i malujesz na biało
a ja myslałam ze tu taka burzliwa dyskusja o ogrodzie
PS: a ja mam kilka pomieszczeń całych in black - od podłogi, pzrez ściany, meble az po sufit - nie, nie w domu, w pracy utrzymanie czarnej ściany to wyzwanie