Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 09:56, 25 lut 2020

Dziękuję za sugestie musiałoby to być sporych już rozmiarów drzewko,aby był efekt...co do gatunku wciąż nie wiem co i za ile uda się zdobyć
kasiab 10:46, 25 lut 2020

Dziękuję dziękuję dziękuję!!! Przyszla przesylka
sylwik69 21:37, 26 lut 2020

kasiab napisał(a)
Dziękuję dziękuję dziękuję!!! Przyszla przesylka

Cieszę się
BKosimkArt 07:00, 04 mar 2020

sylwik69 napisał(a)

Tak zmienia się powoli, ale wreszcie wychodzimy z chaosu może będę miała w tym roku trawniki... Martwią mnie tylko pędraki, zimy nie było, chemia zastosowana a ja jeszcze znalazłam 2 osobniki

U mnie też są wszędzie, gdzie szpadla nie wbiję to tam są
sylwik69 19:33, 05 mar 2020

BKosimkArt napisał(a)

U mnie też są wszędzie, gdzie szpadla nie wbiję to tam są

Basia co Ty piszesz? Nie mogę uwierzyć... Co teraz zamierzasz? Bo ja jak tylko temperatura wzrośnie zrobię ponowny oprysk☹️
kasiab 20:08, 05 mar 2020

Ja dzisiaj kopalam i znalazłam 2szt... Czym będziesz pryskała (?) Sylwiu ziemię? Nie wiem czy tez mam profilaktycznie to zrobić?
sylwik69 21:50, 07 mar 2020

kasiab napisał(a)
Ja dzisiaj kopalam i znalazłam 2szt... Czym będziesz pryskała (?) Sylwiu ziemię? Nie wiem czy tez mam profilaktycznie to zrobić?

Aby pryskać musi być cieplej ok 15 stopni.Kupowałam internetowo Dursban. Po koronawirusie to największa obecnie plaga.Czytam na innych wątkach o pędrakach...mam ususzony wrotycz,zanim posieję trawę wszystko spryskam,bo nawet nie chcę myśleć o kosztach i mojej ciężkiej pracy ,którą zniweczą te paskudne robale
A właśnie w tej chwili równamy teren i nawozimy czarnoziem na wjazd i pod trawę!
kasiab 06:20, 08 mar 2020

Jeju.... Dojdę do miejsca pod trawnik i zobaczę co tam się dzieje. Dziękuję

Zmiany u Ciebie wielkie sie szykują ekstra czekam z niecierpliwością na efekty
sylwik69 12:20, 08 mar 2020

Dziewczyny! Z okazji naszego święta wszystkiego najlepszego, pięknej i słonecznej niedzieli oraz dużo sił w pokonywaniu codziennych problemów
sylwik69 18:37, 08 mar 2020

Miałam bardzo pracowity dzień ale chyba tylko tak umiem odpoczywać poza tym piękny ,pełen słońca i ciepły dzień zachęcał,aby nie siedzieć w domu! był jeszcze jeden ważny powód. Kolejne 24 tony ziemi!!! które przyjechały w piątek do zagospodarowania. Ponieważ mamy już zrobione wjazdy do garażu w domu i w pomieszczeniu gospodarczym oraz cokół na budynku możemy zająć się wjazdem na posesję.Wersji było kilka,ale … grys lub tłuczeń na całość okazał się być zbyt drogi,więc teren wyrównamy ziemią i posiejemy trawę.
Nie jest to droga często używana,więc jest szansa ,że się sprawdzi!