Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 12:24, 20 lut 2020

BasiaLT napisał(a)
Sylwinku z tą pracą w centrum ogrodniczym to tylko tak ci się wydaje. To jest ciężka praca. Jakbyś cały dzień przerzucała doniczki z roślinami to mniej by ci się podobało.

Basiu wiem co piszę bo teraz 8 godzin przerzucam chemię,niektóre kartony ważą po 18 kg np.Domestos lub proszki do prania więc doniczki to byłby czysty relaks i jeszcze przyjemność
BasiaLT 12:29, 20 lut 2020

Ano tak. To faktycznie wiesz co mówisz.
Zakrecona 14:23, 20 lut 2020

To nie masz lekko kobieto
polinka 21:31, 20 lut 2020

sylwik69 napisał(a)

Miło, że ktoś we mnie wierzy!! przy cięciu traw myślałam o Tobie, jak Polinka tnie tyle traw, to przecież niewyobrażalna ilość!

Zawsze w Ciebie wierzyłam i wierzyć będę Nożyce elektryczne do żywopłotów to idealny sprzęt do cięcia wszystkich traw
polinka 21:34, 20 lut 2020

sylwik69 napisał(a)
Wciąż nie wiem co zrobić z tą rabatą,czym ją obsadzić? Myślałam o świdośliwie larmackiej w centrum i trawach. Ale może ktoś ma jakiś pomysł? Słońce tylko do 12

Sylwia a możesz pokazać szerszy kadr tej rabaty?
sylwik69 10:07, 21 lut 2020

polinka napisał(a)

Sylwia a możesz pokazać szerszy kadr tej rabaty?

Polinko z przyjemnością wymiary 2 x 7. Na rośliny nie zwracaj uwagi, do przeniesienia oprócz bukszpanowego zywopłocika.
sylwik69 10:58, 21 lut 2020

polinka napisał(a)

Zawsze w Ciebie wierzyłam i wierzyć będę Nożyce elektryczne do żywopłotów to idealny sprzęt do cięcia wszystkich traw

Dziękuję zawsze mi się wydawało,że po takim sprzęcie będzie większy bałagan! wypróbuję na trzcinnikach
sylwik69 11:02, 21 lut 2020

Zakrecona napisał(a)
To nie masz lekko kobieto

Może dotrwam do emerytury choć wątpię,czy będzie godna! większość personelu to starsze Panie,często dorabiają na emeryturze a młodych,chętnych do pracy brak a jeśli już pracują to tak ,aby się nie napracować
Dragonka 11:27, 21 lut 2020

sylwik69 napisał(a)
Wciąż nie wiem co zrobić z tą rabatą,czym ją obsadzić? Myślałam o świdośliwie larmackiej w centrum i trawach. Ale może ktoś ma jakiś pomysł? Słońce tylko do 12

hej Sylwia ja się nie znam, moim kryterium wyboru jest zazwyczaj " o, jakie ładne!" i właśnie buszuję tez po wątkach w poszukiwaniu drzewka na frontową. U Gruszki widziałam śliczność taką: ( mam nadzieję,że Gruszka mnie nie zgani )
Wyczytałam, że to wiąz Jacqueline Hiller.

edit: daj znać kiedy usunąć zdjęcie
galgAsia 13:23, 21 lut 2020

O tak, wiąz JH jest przecudowny bardzo i ja go uwielbiam