Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Nett 18:24, 25 paź 2016

sylwik69 napisał(a)

Też doszłam do takiego wniosku,że to jedyne drzewa które bezproblemowo tam się zmieszczą.Tak jak sugerujesz można podciąć i zrobić obwódki bukszpanowe.Teraz trzeba się rozejrzeć gdzie je kupić i czy teraz czy poczekać do wiosny...
Super,więc drzewka wybrane i ta opcja zostaje!jestem Ci bardzo wdzięczna za zaangażowanie i wsparcie

Nie ma za co. Było mi bardzo miło. Oby Ci się tylko spodobały na żywo i dobrze rosły. Najważniejsze żebys Ty była zadowolona. Znalazłam spore drzewka w jednym ze sklepów int. Ja tam kupowałam tylko trawy, więc nie wiem jak z drzewkami, ale można zadzwonić i zapytać o obwód drzewa. Są w trzech rozmiarach, no i ceny różne w zależności od wielkości. Anbu kupowała Amanogawy- może ma sprawdzoną szkółkę.
sylwik69 20:01, 25 paź 2016

Nett napisał(a)

Nie ma za co. Było mi bardzo miło. Oby Ci się tylko spodobały na żywo i dobrze rosły. Najważniejsze żebys Ty była zadowolona. Znalazłam spore drzewka w jednym ze sklepów int. Ja tam kupowałam tylko trawy, więc nie wiem jak z drzewkami, ale można zadzwonić i zapytać o obwód drzewa. Są w trzech rozmiarach, no i ceny różne w zależności od wielkości. Anbu kupowała Amanogawy- może ma sprawdzoną szkółkę.

Jeśli masz sprawdzone sklepy internetowe to poproszę na pw a Anbu zapytam także
Pszczelarnia 20:13, 25 paź 2016

Amanogawy to ładne wyraźne drzewa.
MirellaB 20:19, 25 paź 2016

Amanogawa też mi się podoba
Przejrzałam Twój wątek. Fajnie się dzieje
Nett 20:43, 25 paź 2016

Sylwia odbierz wiadomości
Nett 20:52, 25 paź 2016

W Drezdenku jest też szkółka, ale chyba drzew nie mają. Wrzos. I jeszcze coś Ci wysłałam
sylwik69 22:08, 25 paź 2016

Nett napisał(a)
W Drezdenku jest też szkółka, ale chyba drzew nie mają. Wrzos. I jeszcze coś Ci wysłałam

Znam,wspaniała szkółka.Zdjęcia na str33,ale teraz większość wysprzedanai taka sytuacja w większości miejsc.50% już sprawdziłam.Jutro podzwonię do reszty.Za owocny dzień dziekuję dobrej nocy
Makusia 08:42, 26 paź 2016

Kurcze, Wy nadal sadzicie, kupujecie...nieźle. Ja jak pomyślę, że w niedzielę czas zmieniają i jak będę do domu wracać, to ciemno będzie, to zostaje mi sobota- przy ładnej pogodzie. A to już listopad niemal...
sylwik69 14:49, 26 paź 2016

Makusia napisał(a)
Kurcze, Wy nadal sadzicie, kupujecie...nieźle. Ja jak pomyślę, że w niedzielę czas zmieniają i jak będę do domu wracać, to ciemno będzie, to zostaje mi sobota- przy ładnej pogodzie. A to już listopad niemal...

Podejmujemy ważne decyzje,przebieramy,wybieramy,sprawdzamy,czytamy,dzwonimy,i dalej szukamy... drzew,być może już na całe życiea wybór ciężki..
Zaklinam wszystkie soboty aby dla Makusi piękne były!
A tak na powaznie to faktycznie po zmianie czasu wszystko się zmieni i nie będziemy już takie aktywne!mi pozostanie rysowanie rabat i układanie listy roślin.
Temat drzew uważam za zamkniętywybór padł
sylwik69 16:24, 26 paź 2016

Hurra!!! 3 Amanogawy przyjadą do mnie i trafią na rabatę z hortensjami/przy sąsiedzkim płocie/a wiosną dorobię im skarpetki!dziękuję wszystkim zaangażowanym w wybór