Czytam Twój wątek od początku. Widzę że nie tylko ja zadręczam pytaniami swoich gości. Niepewność dużo niepewności to to co ciągle mi towarzyszy ( na początku Tobie chyba też?) z tym wyjątkiem że u Ciebie trwa burza mózgów a mnie nikt nie odwiedza Czytam dalej
Oj tak!niezdecydowanie to moje drugie imię
Coś tam przez zimę jednak zaprojektowałam,choć nie mam jeszcze zagospodarowanego terenu wokół domu tak jak Ty.Masz boskie donice przy tarasie i projekt Danusi jak je obsadzić.Od tego zacznij a potem kawałek po kawałku... dziewczyny na pewno pomogą.Wiosna się budzi i życie na forum też rozkwitnie a takich jak my z dylematami jest tu więcejdziękuję że wpadłaś
Ja też chodzę, czytam i proszę o pomoc( ciężko jest przełamać się i zawracać głowę innym )
Widziałam Twõj post w cisach, ale Danusia Ci "namieszała" co teraz zrobisz?
Horciu, ogólna prawidłowość jest taka, że im więcej udzielasz się w innych wątkach (zapytaniem się o roślinki, pochwaleniem), tym więcej odzywają się w Twoim wątku
Nie będzie cisów! zrobię obwódki bukszpanowe,Danusia sugeruje oddalić od krawężnika tą obwódkę i przed nią coś posadzić od strony wjazdu....hm co to może być?
Trzeba się cofnąć i poczytać mój wątek jeszcze raz,wrócić do porad dziewczyn...
Wydaje mi się że już ktoś mi coś podobnego doradzał