Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 18:02, 21 lut 2017

Efffa napisał(a)
A mnie przyciagnal tytul wątku, taki optymistyczny,idę sie wgryźć w wątek.

Dziękuję za odwiedziny
sylwik69 18:05, 21 lut 2017

ren133 napisał(a)

Jeśli chcesz zasłonić cały ten budynek i kolor bordowy jest ok propozycja Danusi jest super żywopłot też potrzebny bo w grę wchodzi Nigra szczepiona tak? więc nie może być łyso od dołu ...
Wielopniowe są boskie ... sama mam 5szt i planuję kolejne 4szt ale jako solitery lub do stworzenia przestrzennej rabaty ... raczej nie do zasłonięcia czegoś ... ale to tylko moje zdanie

Bardzo dziękuję za opinię tak jak piszesz żywopłot a na jego tle Nigry szczepione Twoje wielopniowe naprawde są boskie,pięknie wyglądają nawet zimą!
horcia 11:33, 27 lut 2017

Czytam Twój wątek od początku. Widzę że nie tylko ja zadręczam pytaniami swoich gości. Niepewność dużo niepewności to to co ciągle mi towarzyszy ( na początku Tobie chyba też?) z tym wyjątkiem że u Ciebie trwa burza mózgów a mnie nikt nie odwiedza Czytam dalej
sylwik69 16:04, 27 lut 2017

horcia napisał(a)
Czytam Twój wątek od początku. Widzę że nie tylko ja zadręczam pytaniami swoich gości. Niepewność dużo niepewności to to co ciągle mi towarzyszy ( na początku Tobie chyba też?) z tym wyjątkiem że u Ciebie trwa burza mózgów a mnie nikt nie odwiedza Czytam dalej

Oj tak!niezdecydowanie to moje drugie imię
Coś tam przez zimę jednak zaprojektowałam,choć nie mam jeszcze zagospodarowanego terenu wokół domu tak jak Ty.Masz boskie donice przy tarasie i projekt Danusi jak je obsadzić.Od tego zacznij a potem kawałek po kawałku... dziewczyny na pewno pomogą.Wiosna się budzi i życie na forum też rozkwitnie a takich jak my z dylematami jest tu więcejdziękuję że wpadłaś
horcia 16:24, 27 lut 2017

Doczytałam do końca. Będę kibicować i zapraszam do siebie
horcia 23:48, 27 lut 2017

Sylwia jak to zrobiłaś że tyle osób pędziło do Ciebie i sypało pomysłami jak z reękawa?
sylwik69 18:24, 28 lut 2017

horcia napisał(a)
Sylwia jak to zrobiłaś że tyle osób pędziło do Ciebie i sypało pomysłami jak z reękawa?

Nie bałam się prosić o pomoc i porady,nawet na cudzych wątkach i mam nadzieję,że jeszcze ktoś tu zaglądnie
horcia 16:56, 01 mar 2017

Ja też chodzę, czytam i proszę o pomoc( ciężko jest przełamać się i zawracać głowę innym )
Widziałam Twõj post w cisach, ale Danusia Ci "namieszała" co teraz zrobisz?
makadamia 17:17, 01 mar 2017

Horciu, ogólna prawidłowość jest taka, że im więcej udzielasz się w innych wątkach (zapytaniem się o roślinki, pochwaleniem), tym więcej odzywają się w Twoim wątku
sylwik69 19:27, 01 mar 2017

horcia napisał(a)
Ja też chodzę, czytam i proszę o pomoc( ciężko jest przełamać się i zawracać głowę innym )
Widziałam Twõj post w cisach, ale Danusia Ci "namieszała" co teraz zrobisz?

Nie będzie cisów! zrobię obwódki bukszpanowe,Danusia sugeruje oddalić od krawężnika tą obwódkę i przed nią coś posadzić od strony wjazdu....hm co to może być?
Trzeba się cofnąć i poczytać mój wątek jeszcze raz,wrócić do porad dziewczyn...
Wydaje mi się że już ktoś mi coś podobnego doradzał