Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

BKosimkArt 11:04, 04 mar 2017

Zajrzałam na 42-gą... pod oknami obok tarasu widzę rząd hortensji z trawami i hostami lub rząd rododendronów... na zdjęciach widać że już masz sporo wsadzone przy wjeździe, to coś tam jeszcze chcesz sadzić??
Szafran 09:13, 07 mar 2017

Witam się u Ciebie
Sylwia żałuję, że się nie umówiłam z Tobą - miałyśmy okazję spotkać się na Gardenii
Ale ze względu na stan zdrowia nie zabawiłam tam długo. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać i może zrobić wspólne zakupy.
sylwik69 21:57, 07 mar 2017

BKosimkArt napisał(a)
Zajrzałam na 42-gą... pod oknami obok tarasu widzę rząd hortensji z trawami i hostami lub rząd rododendronów... na zdjęciach widać że już masz sporo wsadzone przy wjeździe, to coś tam jeszcze chcesz sadzić??

Basia to ja Tobie zazdroszczę imprezy ogrodniczej w W-wie,pewnie z dużo wiekszym rozmachem zorganizowana i duzo więcej sie dzieje...
Na Gardenii byłam 3 raz,pierwszy raz spotkałam się z grupą Ogrodowiskową i choć nikogo wcześniej nie znałam,od razu trafiłam i odgadłam jedną osobę.Było mi niezmiernie miło Cię poznać Malgol
Jeśli chodzi o rabatę pod oknami to raczej skłaniam się do hortensji niż do rododendronów,a rosliny przy wjeżdzie będą przesadzane
sylwik69 22:01, 07 mar 2017

Szafran napisał(a)
Witam się u Ciebie
Sylwia żałuję, że się nie umówiłam z Tobą - miałyśmy okazję spotkać się na Gardenii
Ale ze względu na stan zdrowia nie zabawiłam tam długo. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać i może zrobić wspólne zakupy.

Bardzo żałuję tym bardziej że jechałam sama,a zakupy sie udały! kupiłam turzyce,krwawnik,lawendę variegata,agapanta i wiele innych.Zawsze możemy sie spotkać,nie musi byc okazji,jestem otwarta na propozycje
sylwik69 22:07, 07 mar 2017

horcia napisał(a)

Sylwuś obwódki będą z czterech str. ? Wiem że zamawialaś internetowo sadzxonki buksikowe, jakie były duże? Byłaś zadowolona?
Ps. Prosimy o duuuuuużooooo fotek z Gardeni

Obwódek bedzie bardzo duuuużo.Te które zamawiałam,były malutkie do 10 cm wysokości,ale ładnie ukorzenione i rozgałęzione,więc myślę że szybko urosną.Dostały obornika jesienią
malgol 22:16, 07 mar 2017

Witaj Sylwiu posadzilas już swoje Gardeniowe zakupy czy u ciebie pogoda jak u mnie? Zimowa...?dzisiaj padal snieg...
sylwik69 22:30, 07 mar 2017

malgol napisał(a)
Witaj Sylwiu posadzilas już swoje Gardeniowe zakupy czy u ciebie pogoda jak u mnie? Zimowa...?dzisiaj padal snieg...

Witaj Gosiu!własnie wróciłam z pracy po drugiej zmianie i obejrzałam zdjęcia z Gardenii.Jutro wrzucę swoje i podzielę się spostrzeżeniami.
Żałuję że nie mogłam dłużej zostać i porozmawiać.Jesteś fajną kobitką i miło było Cię poznać
Za sadzenie wezmę się w czwartek,bo mam wolny!oby tylko nie padało..Wczoraj padał grad z deszczem,dzisiaj deszcz,więc pogoda bardzo zmienna i niestety bardzo nie lubie pracy w ogrodzie gdy zimno.Macham serdecznie i pozdrawiam
malgol 22:37, 07 mar 2017

Mi też było baaardzo miło cie poznać i mam nadzieję, że wiosna gdy będę w moich stronach lipkowskich uda nam się spotkać może jakiś wspólny wypad do szkółki ?
Ja też krótko byłam, poszłam niedługo po Tobie żeby moje "ogony" się nie zanudzily na śmierć
Moje zakupione turzyce muszą zaczekać bo leżę chora...praca w ogrodzie w wiosenna niedzielę nie zawsze służy
sylwik69 10:10, 08 mar 2017

malgol napisał(a)
Mi też było baaardzo miło cie poznać i mam nadzieję, że wiosna gdy będę w moich stronach lipkowskich uda nam się spotkać może jakiś wspólny wypad do szkółki ?
Ja też krótko byłam, poszłam niedługo po Tobie żeby moje "ogony" się nie zanudzily na śmierć
Moje zakupione turzyce muszą zaczekać bo leżę chora...praca w ogrodzie w wiosenna niedzielę nie zawsze służy

O przykro mi,szybko wracaj do zdrowia! nie ma jeszcze co szaleć w ogrodzie,zdążymyjak wiosenne słońce zaświeci to zupełnie inna przyjemność pracy!
Oczywiście będzie mi miło sie z Tobą spotkać
sylwik69 10:22, 08 mar 2017

Moje fotki z Gardenii,no to ruszamy...