Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 21:30, 08 mar 2017

Szafran napisał(a)
Pozwolę sobie tu wkleić zdjęcia

A bukiety widziałaś Były cudowne

Oczywiście bukiety obejrzałam a drzewa kosmiczne tak jak zapewne ich cena!
Swoja drogą mało w tym roku było szkółkarzy z Belgii i Holandii,a zwykle oni mają jakies rarytasy.Ale nasze szkółki są już na wysokim poziomie i dobrze że stawiamy na rodzime produkty!
sylwik69 21:36, 08 mar 2017

BKosimkArt napisał(a)
A fortepian boski!!!

Oj Basia tylko Ciebie brakowało na Gardenii,koniecznie musisz się skusić...dziewczyny też przyjechały z drugiego końca Polski!
A fortepian był oblegany,jego część z klawiszami była podświetlonym wodospadem.Więcej zdjęć na forum Spotkania Gardenia 2017
sylwik69 21:47, 08 mar 2017

BasiaLT napisał(a)
Wydawało mi się że obleciałam wszystko na Gardenii a tych pięknych bukietów i dekoracji do domu nie widziałam.

Witaj Basiu,miło było cię poznać na żywo!ja za pierwszym razem też byłam tak oszołomiona,że nie udało mi się zwiedzić wszystkiego.
Bukiety są wynikiem konkursu florystycznego a dekoracje i artykuły wnętrzarskie to zapowiedż Home i Garden.Te targi odbywają się wkrótce i bilety kosztują ok 100 zł.Dlatego nic z ekspozycji nie można było kupić
Zupełnie Cię nie poznałam...
dominika_ 09:34, 09 mar 2017

Witaj Sylwio Cieszę się, że miałyśmy okazję się poznać, wątek Twój sobie zaznaczę i prześledzę w wolnej chwili Życzę miłego dnia
BasiaLT 09:58, 09 mar 2017

sylwik69 napisał(a)

Witaj Basiu,miło było cię poznać na żywo!ja za pierwszym razem też byłam tak oszołomiona,że nie udało mi się zwiedzić wszystkiego.
Bukiety są wynikiem konkursu florystycznego a dekoracje i artykuły wnętrzarskie to zapowiedż Home i Garden.Te targi odbywają się wkrótce i bilety kosztują ok 100 zł.Dlatego nic z ekspozycji nie można było kupić
Zupełnie Cię nie poznałam...

Ja też bardzo żałuję że z ekspozycji nie można było nic kupić bo myślałam że wrócę z jakimś rarytaskiem. Z drugiej strony nie wszystko da się zapakować do pociągu więc może i lepiej. Szkoda że spotkanie nie odbyło się w jakimś bardziej ustronnym miejscu żeby na spokojnie pogadać z wszystkimi. Ale zawsze można pomyśleć o spotkaniu bez Gardenii
dominika_ 12:00, 09 mar 2017

Na ZTŻ siedzieliśmy sobie na trawniku przed targami, to można było więcej informacji wymienić, a tu trzeba dobrze było się skupić, żeby usłyszeć co mówi osoba z końca drugiego stoliku
sylwik69 17:53, 09 mar 2017

Też uważam że takie spotkanie powinno być poza targami.Większość osób przyszło coś przekąsić i znajdowało się w różnych miejscach,a hałas i tłum nie sprzyjał rozmowie.
Basia masz rację,jestem za tym aby na naszym Dzikim Zachodzie zorganizować jakieś ogrodowe spotkanie,tylko gdzie?
Jestem pierwszą chetną
sylwik69 17:56, 09 mar 2017

dominika_ napisał(a)
Na ZTŻ siedzieliśmy sobie na trawniku przed targami, to można było więcej informacji wymienić, a tu trzeba dobrze było się skupić, żeby usłyszeć co mówi osoba z końca drugiego stoliku

Warto to zmienić,bo Gardenia cieszy sie coraz większą popularnością i wygląda na to że bedziemy spotykać się częściej
Szafran 21:18, 09 mar 2017

Ja też chętnie się spotkam
BasiaLT 21:56, 09 mar 2017

sylwik69 napisał(a)
Też uważam że takie spotkanie powinno być poza targami.Większość osób przyszło coś przekąsić i znajdowało się w różnych miejscach,a hałas i tłum nie sprzyjał rozmowie.
Basia masz rację,jestem za tym aby na naszym Dzikim Zachodzie zorganizować jakieś ogrodowe spotkanie,tylko gdzie?
Jestem pierwszą chetną

Może w Zielonej Górze gdzieś na kawce?