Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 11:26, 29 mar 2017

Dziękuję kochane!Roma,Polinka chyba macie rację,ciężko zajmować się ogrodem na odległość,narazie jestem zmuszona odpuścić...mogę tylko zadbać o to co już rośnie
AniMa 11:51, 29 mar 2017

Sylwia a kiedy przeprowadzka?????
sylwik69 19:15, 30 mar 2017

AniMa napisał(a)
Sylwia a kiedy przeprowadzka?????

Na pewno w tym rokunie wywieram żadnego nacisku,odpuszczam na całej linii!
obojgu nam wyjdzie to na zdrowie
BKosimkArt 20:02, 30 mar 2017

sylwik69 napisał(a)
Dziękuję kochane!Roma,Polinka chyba macie rację,ciężko zajmować się ogrodem na odległość,narazie jestem zmuszona odpuścić...mogę tylko zadbać o to co już rośnie

I to będzie dla roślin najlepsze, niż ciągłe przesadzanie a i Ty odpoczniesz psychicznie będziesz na miejscu to na spokojnie rozplanujesz...
Makusia 20:20, 30 mar 2017

Sylwia Basia ma rację- podpisuję się pod tym, bo patrzę na swoje alokowane roślinki i nie wyszło im to na zdrowie. Ja w tym roku STARAM się i ZAKŁADAM, że nie ważne ile tylko jak
AgaCzek 17:38, 08 kwi 2017

My też trzymamy kciuki za zdrowie i za spokojną przeprowadzkę - sami coś o tym wiemy bo przeprowadziliśmy się we wrześniu 2016 (a pierwsze plany były na grudzień 2015 - tylko trochę nie wyszło bo tynki stwierdziły, że przed zimą to one schnąć nie będą), trzeba przejść przez ten najcięższy czas - a potem jest super - jestem pewna, że jeszcze moment a już będzie to "potem" i oczywiście to "super". Tylko się trzymajcie
BasiaLT 14:28, 18 kwi 2017

puk puk Sylwiuś jesteś tam? co u ciebie? nie zasypało cię?
sylwik69 19:31, 20 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)
puk puk Sylwiuś jesteś tam? co u ciebie? nie zasypało cię?

Jestem choć mało na forum,zaglądam ale stałam się cichym podglądaczem.Od dziś mam tydzień urlopu i spędzę go w ogrodzie,bo mam duże zaległości.Odpuściłam,po prostu na rewolucje nie ma funduszy.
Zakupione jesienią bukszpany chorują,podejrzewam grzyba,listki usychają i z moich obwódek raczej nic nie będzie
roma2 20:46, 20 kwi 2017

To nie są dobre wiadomości, niestety. Ja kupiłam bukszpany w pełnej nieświadomości ogrodowej (znaczy przed Ogrodowiskiem). Żyją i rosną, a ja, gdy tnę, wsadzam ciętym pod nogi ścinki. I rosną! Małe, ale zdrowe! Aaa, i kupuję u staruszków przy ulicy stojących, na Wielkanoc cięte gałązki. W wodzie ukorzeniają się, wsadzam w cieniku (a mam go mało) i też rosną! U mnie!
wrobelki 20:51, 20 kwi 2017

Hej Sylwia trzymam kciuki za spokojną przeprowadzkę będzie super