Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Dominika11 10:47, 24 mar 2017

o tak zgadzam się z dziewczynami

ja tez kupuje małe roslinki, bo nie oszukujmy sie jest taniej - a u mnie potrzeba tego duzo - i co powoli ale rosnie wszystko

bedzie git
sylwik69 17:24, 25 mar 2017

Johanka,Ania,Dominika dziękuję
Elka 11:56, 26 mar 2017

Sylwuś przecież Ty kobietą szczęśliwą jesteś Oby zdrówko dopisało a reszta sama powoli przyjdzie.
Johanka77 12:01, 26 mar 2017

sylwik69 napisał(a)
Johanka,Ania,Dominika dziękuję

Szarobialy 19:23, 26 mar 2017

No nareszcie!
Dzięki informacjom z początku Twego bloga udało mi się zrobić właściwy podpis. Jak wszystko na obrazkach to dotarło (-;
sylwik69 22:00, 26 mar 2017

Elka napisał(a)
Sylwuś przecież Ty kobietą szczęśliwą jesteś Oby zdrówko dopisało a reszta sama powoli przyjdzie.

Oj Elu nawet kobieta szczęśliwa ma gorsze dni...może to nie miejsce na głębsze przemyślenia ale kto mi zabroni?męczy mnie moja praca i fakt że coraz starsza jestem/choć duchem mam o wiele mniej/ i sił mi nie starcza na wszystko co w sercu i duszy gra,na to co chciałabym zrealizować,zmienić,pchnąć do przodu,iść jak burza ech!
Niech słońce które budzi nas do życia i ma pięknie świecić w tym tygodniu wyrwie mnie z zimowego letargu i obudzi do ogrodowych zmagań
BasiaLT 12:07, 27 mar 2017

Jest dokładnie tak jak piszesz, nie zawsze świeci słońce i wszystko układa się zgodnie z planem, no ale może te plany też często robione na wyrost i odbiegały od rzeczywistości. Życie wszystko weryfikuje. Grunt że zima za nami a wiosna się rozkręca
Dominika11 13:04, 27 mar 2017

sylwik69 napisał(a)

Niech słońce które budzi nas do życia i ma pięknie świecić w tym tygodniu wyrwie mnie z zimowego letargu i obudzi do ogrodowych zmagań
i tego ci zyczę budź sie kochana i usmiechaj
roma2 21:18, 28 mar 2017

Sylwio! Teraz faktycznie pod górkę macie. Ale o ile bliżej spełnienia marzeń od nas! My nawet nie planujemy czasowo przeprowadzki. My o niej działając myślimy, chyba codziennie! Ale kiedy to będzie i czy będzie? Wyluzuj z ogrodem. Mam takie podejrzenie, że łatwiej wszystko zaplanować (takim amatorom jak Ty czy ja) gdy się jest na miejscu. Wszystkiego nie ogarniesz na już.
polinka 21:57, 28 mar 2017

Podpisuję się pod słowami Romy! Sywia chyba za dużo teraz macie na głowie aby jeszcze o ogrodzie myśleć...
Przeprowadzicie się, posiedzisz w ogrodzie, poobserwujesz gdzie najczęściej chodzicie, gdzie Ci się najlepiej kawę pije a które widoki denerwują Cię najbardziej...
Myślę, że na wszystko przyjdzie czas a teraz może obsadz donice wiosennymi kwiatuchami i już będzie miło

Buziaki Sylwuś