Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Basilikum 21:14, 12 mar 2017

ale fajnie, ze udalo Wam sie na gardeni spotkac i tych kolejnych juz zazdroszcze
sylwik69 22:28, 20 mar 2017

BasiaLT napisał(a)

Może w Zielonej Górze gdzieś na kawce?

A może gdzieś w połowie drogi,moze jeszcze ktoś by dołączył?przepraszam za długie milczenie.Padł komputer i miałam straszną grypę,ale już jest ok
sylwik69 22:30, 20 mar 2017

Szafran napisał(a)
Ja też chętnie się spotkam

Bardzo się cieszę,pomyśl gdzie moglibyśmy zorganizować spotkanie
AniMa 08:14, 21 mar 2017

Akurat na Wiosnę wyzdrowiałaś i wróciłaś
sylwik69 22:48, 22 mar 2017

AniMa napisał(a)
Akurat na Wiosnę wyzdrowiałaś i wróciłaś

Ja odbiegając od innych nie mam ogrodowej weny na wiosnę
malgol 12:16, 23 mar 2017

Dobrze, ze chorowałaś w niepogodę to nie masz czego żałować Zobaczysz ,że wena przyjdzie jak słonko mocniej zaświeci
Nett 13:44, 23 mar 2017

sylwik69 napisał(a)

Ja odbiegając od innych nie mam ogrodowej weny na wiosnę

Sylwia ja też nie mam. Nie wiem co się stało, ale nie mogę się zebrać do żadnych prac. A mam ich przecież mnóstwo.... Mam nadzieję, ze to wkrótce minie.
sylwik69 08:48, 24 mar 2017

Małgosiu,Anetko! być może tak będzie... ale na razie jestem obłożona pracą zawodową,oboje chorujemy,mój Januszek poważniej co doprowadza go do depresji,bo już tak niewiele zostało aby się wprowadzić,no i tniemy koszty
Z ogrodowych rzeczy to planuję postawić zakupiony zimą namiot foliowy i zrobić porządki a wszelkie zakupy będą skromne i ograniczone.Ogrodowe ramy muszą czekać chyba że dostanę podwyżkę,co bardzo wątpliwe aby ktoś mnie docenił...albo wydarzy się cud
Na razie wiosnę będę oglądać w Waszych ogrodach!
A jak by tego było mało kot zniszczył mi piękną stipę,którą wyhodowałam,a wszystkie moje namiary na rośliny i drzewka zostały utracone wraz ze starym kompem buuuuu!

Johanka77 09:43, 24 mar 2017

sylwik69 napisał(a)
Małgosiu,Anetko! być może tak będzie... ale na razie jestem obłożona pracą zawodową,oboje chorujemy,mój Januszek poważniej co doprowadza go do depresji,bo już tak niewiele zostało aby się wprowadzić,no i tniemy koszty
Z ogrodowych rzeczy to planuję postawić zakupiony zimą namiot foliowy i zrobić porządki a wszelkie zakupy będą skromne i ograniczone.Ogrodowe ramy muszą czekać chyba że dostanę podwyżkę,co bardzo wątpliwe aby ktoś mnie docenił...albo wydarzy się cud
Na razie wiosnę będę oglądać w Waszych ogrodach!
A jak by tego było mało kot zniszczył mi piękną stipę,którą wyhodowałam,a wszystkie moje namiary na rośliny i drzewka zostały utracone wraz ze starym kompem buuuuu!
No to teraz może byćjuż tylko lepiej! Zdrowia życzę przede wszystkim, pogody ducha i uszy do góry
Ogrodowisko pomoże Ci odzyskać namiary.
Tylko pogody ducha życzę. To ważne w chorobach
Trzymamy kciuki!

AnnaCh 10:36, 24 mar 2017

Sylwia, spoko, większość z nas przez to przechodzi lub przechodziła Wprowadziłam się do domu z wieloma rzeczami nie zrobionymi i tak kleimy od 4 lat Nawet schodów nie miałam, tylko po wylanym betonie na górę chodziliśmy Dasz radę, nawet skromne zakupy urosną, można kupić małe roślinki, urosną
Zdrówka życzę Wam obojgu