Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 18:30, 10 paź 2017

kasiek napisał(a)

Na pewno bardzo fotogeniczna Różyczki śliczniusie

Kasiu, dziękuję Ci bardzo
hanka_andrus 18:39, 10 paź 2017

Ciepełka dziś trochę u mnie było. Nawet motylki fruwały.
Oby do wiosny, a tu jeszcze zimę trzeba przetrzymać.
18:59, 10 paź 2017
Zleci i zima, od świat do świąt i wiosna będzie
Asiu też marzy mi się mniej pracy w przyszłym sezonie, ale wiesz jak to jest z nami ogrodniczkami
U ciebie kawał roboty zrobiony no i wszystko w przyszłym roku będzie większe, gęściejsze i dostojniejsze. Nie jedną kawkę wypijesz odpoczywają z nóżka na nóżce
asiak 19:14, 10 paź 2017

hanka_andrus napisał(a)
Ciepełka dziś trochę u mnie było. Nawet motylki fruwały.
Oby do wiosny, a tu jeszcze zimę trzeba przetrzymać.

A u mnie Haniu zimno i co i rusz deszcz
Mam nadzieję na cieplejszy weekend i słoneczko
asiak 19:15, 10 paź 2017

MonikA napisał(a)
Nie jedną kawkę wypijesz odpoczywają z nóżka na nóżce

Moniczko, mam taką nadzieję W tym celu szykuję kącik ławeczkowy
benia9185 09:04, 11 paź 2017

Witaj Asiu Bardzo mi miło,ze mnie odwiedziłaś Ja też u Ciebie polatałam po ogródku i powiem szczerze,ze odwaliłas kawał dobrej roboty! Kącik z ławeczką bardzo w moim guście,marzę o takowym u mnie ale ni cholery nie wiem gdzie go wkomponować?Pozdrawiam cieplutko w ten deszczowy poranek,chociaz Ty drugi koniec Polski więc może masz słoneczko
asiak 10:27, 11 paź 2017

benia9185 napisał(a)
Witaj Asiu Bardzo mi miło,ze mnie odwiedziłaś Ja też u Ciebie polatałam po ogródku i powiem szczerze,ze odwaliłas kawał dobrej roboty! Kącik z ławeczką bardzo w moim guście,marzę o takowym u mnie ale ni cholery nie wiem gdzie go wkomponować?Pozdrawiam cieplutko w ten deszczowy poranek,chociaz Ty drugi koniec Polski więc może masz słoneczko

Miło, że wpadłaś U mnie niestety deszcz...
Pozdrawiam
Dorota123 18:33, 11 paź 2017

Z Ciebie prawdziwy pracuś tyle roboty zrobić za jedno popołudnie to trzeba się na prawdę dobrze napracować. Jak zakwitną tulipany wiosną będzie pięknie, te pierwsze kwitnące najbardziej cieszą.
Nallar 18:48, 11 paź 2017

Czytam że ogród po części do zimy przygotowany, Mnie nadal pogoda skutecznie odstrasza przed wyjściem do ogródka.
Mam nadzieję i bardzo na to liczę że w przyszłym tygodniu zaświeci słoneczko i będę mogła posadzić moje tulipanki.
asiak 19:41, 11 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
Z Ciebie prawdziwy pracuś tyle roboty zrobić za jedno popołudnie to trzeba się na prawdę dobrze napracować. Jak zakwitną tulipany wiosną będzie pięknie, te pierwsze kwitnące najbardziej cieszą.

Dorotko zgadzam się z Tobą... pierwsze kwiatki wiosną jakie by nie były zawsze cieszą