Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 21:43, 12 sie 2016

anbu napisał(a)
Asiu weekend już może więcej czasu znajdziesz

Cholercia, no właśnie nie...
gosia_w_ogro... 04:44, 13 sie 2016

odany 14:29, 14 lip 2016 cytuj
Hej Imienniczko wpadam z rewizytą. Jeśli mogę coś doradzić to nie rób nic w pośpiechu, pochopnie. Zaplanuj swój ogród, ja robiłam wszystko na fariata! I co -wkółko coś zmieniałam i zmieniam. Po co. Najpierw uporządkowałabym wszystkie rośliny, które masz - co nie ładne, nie rokujące i zaggracające wyciąć, co do uformowania - uformować. Podpatrz jak ciekawie można ukształtować zimozielone. Stworz bazę a potem reszta. Anabu i Kamila dobrze radzą. Trzymam kciuki i będę zaglądać.
____________________Trzymać się tej rady, kiedy lato w pełni prawdziwe wyzwanie. Ale tworzenie ogrodu zapewne dużo większe, więc skoro się podjęłyśmy takiego to i cierpliwości powinno nam wystarczyć na planowanie Podobnie jak Ty jestem początkująca i mam nadzieję że obie będziemy mogły być dumne ze swoich ogrodów. Będę u Ciebie podkradać (jeśli pozwolisz) podpowiedzi innych ogrodników,ale też obserwować Twoje postępy Trzymam kciuki
asiak 13:10, 13 sie 2016

U mnie dzisiaj deszcz i zimno Pogoda jesienna brrrr...
hanka_andrus 13:38, 13 sie 2016

Z mojego ogrodu przykładu nie bierz! Bo ja już nie jestem reformowalna. Mam jak mam, i nie patrzę na to czy się gryzie, czy konweniuje. Ale robienie ogrodu od początku, zwłaszcza jak się ma chęci na wszystko, jest bardzo trudne i wymaga silnej woli.
Trzymam kciuki za efekt końcowy i zdrowia życzę!
Bogdzia 21:01, 13 sie 2016

Poczytałam kilka stron i obejrzałam zdjecia. Masz fajnie bo masz skosnie spadający teren, stare drzewa i ogromny bukszpan. Dziewczyny tez fajnie doradzaja wiec powodzenia w dalszych pracach zycze.
Mira104 21:50, 13 sie 2016

No to tło z tui masz, teraz rzeczywiście ładnie je przyciąć i zrobi się od razu inaczej. Ogród tworzy się latami, no chyba że masz sporo kasy Tak, więc pomału, a do przodu
asiak 21:18, 14 sie 2016

hanka_andrus napisał(a)
Z mojego ogrodu przykładu nie bierz! Bo ja już nie jestem reformowalna. Mam jak mam, i nie patrzę na to czy się gryzie, czy konweniuje. Ale robienie ogrodu od początku, zwłaszcza jak się ma chęci na wszystko, jest bardzo trudne i wymaga silnej woli.
Trzymam kciuki za efekt końcowy i zdrowia życzę!

Haniu, dziękuję za wizytę
Haniu, każdy ogród ma swój urok i każdy robi tak jak się jemu podoba, konweniuje czy nie konweniuje
Dziękuję za kciuki i Tobie również dużo zdrówka życzę
asiak 21:20, 14 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam kilka stron i obejrzałam zdjecia. Masz fajnie bo masz skosnie spadający teren, stare drzewa i ogromny bukszpan. Dziewczyny tez fajnie doradzaja wiec powodzenia w dalszych pracach zycze.

Dziękuję bardzo
asiak 21:21, 14 sie 2016

Mira104 napisał(a)
No to tło z tui masz, teraz rzeczywiście ładnie je przyciąć i zrobi się od razu inaczej. Ogród tworzy się latami, no chyba że masz sporo kasy Tak, więc pomału, a do przodu

Kasy nie mam hehehehe Tak jak piszesz, pomalutku
asiak 21:23, 14 sie 2016

Toszko, a co myślisz, jakby tymi różami obsadzić cisa dookoła? Bo przy tym bukszpanie wydaje mi się, że jest trochę mało miejsca
No, chyba, że masz inny plan