Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

Dorota123 20:25, 07 paź 2018

Widokami z Twojej działeczki delektuję się jak dobrą czekoladą.
asiak 20:30, 07 paź 2018

Oj, Dorotko dziękuję Ci bardzo
polinka 21:13, 07 paź 2018

Lubię do Ciebie przychodzić Asiu. Jest jakaś cisza, wyciszenie w Twoim ogrodzie. Mimo wielu kolorów, wszystko jest przyjemne dla oka
asiak 21:28, 07 paź 2018

Bardzo mi miło Polinko, pozdrawiam
Zana 21:28, 08 paź 2018

asiak napisał(a)
Wiecie co? Chyba wyczerpał się mój limit sił do pracy na działce
Byłam dzisiaj trochę, w sumie nic ciężkiego nie robiłam a czuję się jakbym cały dzień orała Starość nie radość
Z dzisiejszego dnia

Oj tam starość, jaka starość. Zmęczenie jesienne po prostu. Z jednej strony przygnębia mnie to, że już jesień i koniec sezonu ogrodowego a z drugiej strony trochę się cieszę, że kończy się na razie ta niekończąca się robota ogrodowa i nadchodzi czas odpoczynku. Taka sprzeczność nastrojów.
Ale w Twoim ogrodzie to jesieni wcale prawie nie widać. Róże szaleją i moc kolorów.
Asiu tak patrzę na te Twoje Magical Moonlight, czy one tak zbrązowiały szybko przez suszę czy taka ich uroda? Ale przy ławeczce też chyba je masz i tamte wyglądają żywotnie jeszcze.
asiak 12:48, 09 paź 2018

Zana napisał(a)

Z jednej strony przygnębia mnie to, że już jesień i koniec sezonu ogrodowego a z drugiej strony trochę się cieszę, że kończy się na razie ta niekończąca się robota ogrodowa i nadchodzi czas odpoczynku. Taka sprzeczność nastrojów.

Mam dokładnie tak samo
Aniu może od słoneczka tak zbrązowiały, bo one cały czas na słońcu (no prawie )
Przy ławeczce mam Limelight, ale tam jest dużo mniej słońca. Nie ma tam popołudniowego słoneczka, tylko od wschodu parę godzin
Zana 14:05, 09 paź 2018

Doczytałam sobie, że MM może się na słońcu przypalać, a ja sobie zaplanowałam trzy sztuki właśnie na słonecznej rabacie. No to klops, trzeba będzie zmienić plan i posadzić jakieś inne. Ha, tylko że na razie na MM nie mam innego miejsca. I tak się tetris kręci w kółko.
inka74 14:24, 09 paź 2018

asiak napisał(a)
ależ u ciebie pięknie kolorowo. Normalnie zawrót głowy. I ile róż ci kwitnie. Jestem aż zazdrosna. Moje strajkują.
Podpowiedz mi proszę co to za pomarańczowa trawka na zdjęciu na pierwszym planie?
Toszka 14:27, 09 paź 2018

Mnie się podoba ten miedziany kolor MM. Zaraz pięknie wpisze się w żółć miłorzębów i traw. Biel na jesieni jest nieprzyzwoita
sylwia_slomc... 14:52, 09 paź 2018

Jeszcze masa kwiecia, ale już i kolory jesieni,pięknie