Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

AnnaCh 11:54, 02 wrz 2016

Tu ostatnio kupowałam ani_t Diamantino, ładne. Może spróbuj jak nic nie znajdziesz.
Mają też konto na all i dobre komentarze, że ładne krzaczki
Kawa 11:56, 02 wrz 2016

Asia ja wiem że chciałoby się wszystko i naraz ale się nie da

Kawa 11:58, 02 wrz 2016

AnnaCh napisał(a)
TU ostatnio kupowałam ani_t Diamantino, ładne. Może spróbuj jak nic nie znajdziesz.

Anka tego linka to mi na pokuszenie dałaś
BasiaLT 11:59, 02 wrz 2016

anna_t napisał(a)
Asia my obeliski robilismy sami tzn trzeba znaleźć kogos kto spawa. kupujesz drut zbrojeniowy u nas 12m kosztuje 25zł, mi zostały z budowy i rysujesz Panu jaki ma byc wysoki gdzie przewiązki i tyle. ja mam dwu-metrowe obeliski i 4nożne ale teraz bym chyba 3nozne robiła..ale u mnie kwadratowo wszędzie to wydawalo mi się że bedzie spójnie..

Aniu a mogłabyś przy okazji cyknąć kilka fotek tych obelisków? Mój emuś niedawno się "naumiał" spawać i to jest bardzo dobry pomysł żeby zrobić to samemu. Bo gotowe są drogie niemożebnie.
AnnaCh 12:01, 02 wrz 2016

Kawa napisał(a)
Anka tego linka to mi na pokuszenie dałaś
Sorki
Toszka 12:13, 02 wrz 2016

Asiu, skup się i pomyśl wytężając wszystkie powikłane kobiecie zwoje w mózgu - mają być cały czas białe hortki, czy przebarwiające się? Myśl, MYśl, Myśl!!!
Ta decyzja determinuje inne kroki i wybory. Mały ogród wymaga konsekwencji i selekcji upodobań. A może chcesz babciny ogród - czyli mydło i powidło?
Na trawy jest już za późno. Na sadzenie. Jest ryzyko, że nie ukorzenią się i wymarzną. Trawy teraz oglądaj w innych ogrodach i spisuj, co ci się podoba. Przez zimę ochłoniesz, wybierzesz mądrze. Dopasowując gabaryty do możliwości ogrodu.
Teraz hortki!
Marsz do kącika poszlochać i proszę wrócić z decyzją... eMusia podpytać
asiak 12:22, 02 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Asiu, skup się i pomyśl wytężając wszystkie powikłane kobiecie zwoje w mózgu - mają być cały czas białe hortki, czy przebarwiające się? Myśl, MYśl, Myśl!!!
Ta decyzja determinuje inne kroki i wybory. Mały ogród wymaga konsekwencji i selekcji upodobań. A może chcesz babciny ogród - czyli mydło i powidło?
Na trawy jest już za późno. Na sadzenie. Jest ryzyko, że nie ukorzenią się i wymarzną. Trawy teraz oglądaj w innych ogrodach i spisuj, co ci się podoba. Przez zimę ochłoniesz, wybierzesz mądrze. Dopasowując gabaryty do możliwości ogrodu.
Teraz hortki!
Marsz do kącika poszlochać i proszę wrócić z decyzją... eMusia podpytać

Popłakałam już sobie, zwoje zmusiłam do myślenia i dalej nic....

Mydła i powidła nie chcę, babcinego też nie... i to widzisz wiem na pewno... chyba zaczęły działać zwoje
Toszko, a które ładniej się przebarwiają? Wiadomo, jak kwiat przekwita to brzydki, ale który ładniejszy?
Dla mojego eMusia, podoba się przeważnie to co mi
asiak 12:29, 02 wrz 2016

AnnaCh napisał(a)
TU ostatnio kupowałam ani_t Diamantino, ładne. Może spróbuj jak nic nie znajdziesz.

Aniu, kupowałaś coś u nich? Dobrze zabezpieczone?
Jak u siebie nie dostanę, to zostaje mi tylko zamówić przez internet
AnnaCh 12:30, 02 wrz 2016

asiak napisał(a)
Aniu, kupowałaś coś u nich? Dobrze zabezpieczone?
Jak u siebie nie dostanę, to zostaje mi tylko zamówić przez internet
Aisa ja mam ten sklep blisko domu, więck kupowałam, ale stacjonarnie. Na all czytałam opinie, że ok
hindsight 12:30, 02 wrz 2016

No i się Asi dostało po doopce

Asia, pewnie czeka cię zakup przez internet, niestety. Ja bym kupowała z polecanych sklepów, bo niestety różnie to bywa. Limelight na pewno łatwiejsza do kupienia. Magical Moonlight podobno może się pokładać, ńie wiem, czy to Madzenka pisala, czy ktoś inny. Zapytaj najlepiej Bożenkę, to będziesz miała pewność.

Która ci się bardziej podoba? No i co z tym różem? Może być? Toszka nie lubi, ja lubię, choć oczywiście wolałabym, żeby Limka została kremowa. Wydaje mi się, że MM dużo dłużej rozwija kwiatostan i przez to jest dół biały, czubek zielony. Ale co się komu podoba. Kształt kwiatostanu też wolę bardziej zaokrąglony, nie mocno szpiczasty. Kwestia gustu.

Pooglądaj zdjęcia i zdecyduj. Przynajmniej wiadomo, że mają być hortensje, to już blisko do celu