Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

malgol 19:13, 23 sty 2017

Nigdy nie byłam na Gardenii i nie wiem czy tam więcej jest do oglądania czy do kupowania. I jakie ceny? Gdybym wiedziała, że kupię to co planuje na wiosnę to jechalalbym na pewniaka a tak już sama nie wiem...
Nett 19:14, 23 sty 2017

malgol napisał(a)
Nigdy nie byłam na Gardenii i nie wiem czy tam więcej jest do oglądania czy do kupowania. I jakie ceny? Gdybym wiedziała, że kupię to co planuje na wiosnę to jechalalbym na pewniaka a tak już sama nie wiem...

Ja tez Gosiu nie wiem. Trzeba popytać. A dlczego 10km od targów?
malgol 19:16, 23 sty 2017

No tak mi się powiedziało, ale czytałam że parking przy targach strasznie drogi, a ulice zastawione więc wolne miejsca daleko od targow.
malgol 19:17, 23 sty 2017

Najlepiej byłoby jechać pociągiem, ale w przypadku zakupów nie ma jak się z nimi potem zabrać. Tak źle i tak nie dobrze
Nett 19:47, 23 sty 2017

malgol napisał(a)
Najlepiej byłoby jechać pociągiem, ale w przypadku zakupów nie ma jak się z nimi potem zabrać. Tak źle i tak nie dobrze

A co chciałabyś kupić?
malgol 21:06, 23 sty 2017

Np derenie Ivory halo bo w niewielu szkolkch są i tylko internetowo można kupić. Potzrebuje 10 szt więc przesyłka droga będzie a i rośliny tak trochę jak " kota w worku" bo szkolek tych nie znam. Poza tym choiny jeddeloh, może cisy jakieś, może jakieś inne fajne roslinki

No i klona Shirasawy auereum! Koniecznie!
Nett 22:23, 23 sty 2017

malgol napisał(a)
Np derenie Ivory halo bo w niewielu szkolkch są i tylko internetowo można kupić. Potzrebuje 10 szt więc przesyłka droga będzie a i rośliny tak trochę jak " kota w worku" bo szkolek tych nie znam. Poza tym choiny jeddeloh, może cisy jakieś, może jakieś inne fajne roslinki

No i klona Shirasawy auereum! Koniecznie!

To faktycznie pociągiem byłoby ciężko.
malgol 11:31, 24 sty 2017

Wiesz Aneta, chyba się zdecyduje pojechać. Poczytalam o tym parkowaniu itd i chyba nie taki diabeł straszny jak go malują gdybyś się zdecydowała to daj znać
kasja83 19:08, 24 sty 2017

malgol napisał(a)
Wiesz Aneta, chyba się zdecyduje pojechać. Poczytalam o tym parkowaniu itd i chyba nie taki diabeł straszny jak go malują gdybyś się zdecydowała to daj znać

Fajna sprawa...też chętnie bym się wybrała.

A co do kupowania w necie-to faktycznie ryzyko jest.
sylwik69 19:33, 24 sty 2017

Nett napisał(a)

Gosia chciałabym, ale eM mnie obśmieje, jak powiem, ze jade 250km na wystawę kwiatów. A jeszcze jak pomyśli, że się naoglądam i będę chaiała kupować, to mnie nie puści

A Ty jedziesz?

Mój też był sceptycznie nastawiony przed 3 laty,potem słysząc moją relację i widząc migawki Gardenii w " Mai w ogrodzie",pojechał ze mną autem.Był zachwycony,mimo że nie jest jakimś mega fanem ogrodu.W tym roku już nie muszę go zachęcać.Będzie mi towarzyszył i on i mój syn i jego dziewczynawięc tragarzy już mam