Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperyment ogrodowy Beaty

Eksperyment ogrodowy Beaty

BEATA_S 11:47, 30 mar 2013

Dziękuję za życzenia i Dla Was Kochani również wszystkiego najlepszego na Święta i cały czas, dużo zdrówka, sił, radości , miłości i oby ta wiosna nadeszła jak najszybciej
Sebek 13:49, 14 kwi 2013

Przychodzę z kffiatkami na urodzinki - wszystkiego najlepsiejszego!

BEATA_S 07:33, 15 kwi 2013

Dziękuję Sebku - cudne kwiatuszki

Ja się po zimie wreszcie otrząsnęłam, już tak miałam jej dość, że nawet zdjęć żadnych nie robiłam. Ale teraz...w sobotę tak popracowałam, że aż się ruszać do dzisiaj nie mogę Ale to takie przyjemne uczucie.....
Jest coraz cieplej, coraz bardziej słonecznie, mam codziennie nowe pomysły, chęci i jestem szczęśliwa z tego powodu, że wreszcie coś zaczęło się dziać . Buziaki dla wszystkich.
BEATA_S 07:39, 15 kwi 2013

Z wieści ogrodowych...
Powsadzałam patyki hortensji... pierwszy raz ! .. co to będzie? co to będzie?
Narazie cieszę się ogromnie bo wzeszła mi werbenka... i to jakoś tak nierównomiernie (w jednych jest już około 1 cm a drugich dopiero wschodzi.) . Ale wszystko co wsiałam wschodzi.
A już się wszyscy w domu ze mnie śmiali...
Madzenka 22:13, 23 kwi 2013

Beatko pokaż nam wiosenne zdjęcia ogrodu.
BarbaraM 09:53, 24 kwi 2013

Witaj Beatko.
Wpadłam do Ciebie na chwilkę
Bardzo sympatycznie u Ciebie.
I jak ładnie wszystko dopracowane,poukładane.
Pozdrawiam wiosennie
ana_art 23:27, 24 kwi 2013

Beatooooo gdzieżeś się zawieruszyła? wstyd! nic nie pokazujesz, a czuję, że byłoby na co popatrzeć
BEATA_S 07:29, 25 kwi 2013

Mam trochę zdjęć, ale przyznam się, że nawet nie mam za bardzo kiedy ich wgrać. Wczoraj wieczorem chciałam, ale mnie wywalało Wiosny u mnie w kwiatkach nie widać, ponieważ miałam gości którym krokusy niezwykle przypadły do smaku Jakby ktoś pytał to najsmaczniejsze są białe, następnie nieźle smakują też fioletowe a najmniejszym zainteresowaniem cieszyły się żółte, co wcale nie oznacza, że się ostały Degustacji dokonały kurki bażancie w liczbie 5 sztuk Cholercia nawet zdjęć nie zdążyłam porobić

Po pracy wpadam i ginę.... w ogródku Wracam jak się ściemni Jestem w swoim żywiole!
Przez tę przedłużoną zimę popadłam w marazm i niiiiccc mi się nie chciało.....
Ale teraz to co innego

Pół ogródka rozbabrałam Zlikwidowałam jeden żywopłot berberysowy, oczyściłam miejsce z kolców.... wrrr, przegrabiłam, posadziłam bukszpaniki .
Odsłoniłam ogrodzenie od sąsiada, bo przeniosłam tuję, ciski i inne i teraz na gwałt szukam serbów, a nie ma
Zakupiłam lawendę w sklepie int. plantacja lawendy i mogę polecić. Lawendki przyszły bardzo ładne Jestem zadowolona i czekam na kwitnienie.
W poczekalni mam (jak wcześniej pisałam) patyki hortensjowe i werbenę pat. Rośnie coraz fajniejsza.

Pozdrawiam!!!
mira 21:44, 03 maj 2013

chyba już u Ciebie byłam ale zgubił mi się wątek, a ponieważ lubię Beaty to muszę odznaczyć - lubię rozwalanie ogrodu a potem składanie wiec czekam na nowe odsłony

pozdrawiam
BEATA_S 21:46, 03 maj 2013