Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperyment ogrodowy Beaty

Eksperyment ogrodowy Beaty

Milka 17:18, 10 maj 2013

Piękniei jakie cudne odmiany tulipanów
anna_g 18:40, 10 maj 2013

Beata - przyszłam z rewizytą - obecnie jestem na 17 stronie w momencie bardzo ciekawym - "miłorzęby czy wiśnia" oraz czy te miłorzęby to faceci czy facetki Prawie jak powieść sensacyjna Niestety z niechęcią ale muszę przerwać lekturę i pójść do obowiązków domowych, ale wrócę tu doczytać, bom ciekawa.
A tak poza tym to z tego co zobaczyłam - pięknie masz I w ogrodzie i ten las za za ogrodzeniem, Fajny ten cytrynowiec - podobałby mi się na moją pergolę - jedna strona jest ciut zacieniona...
Pozdrawiam i wracam tu później
Asisko_2005 22:30, 10 maj 2013

Przyszłam się przywitać do Ciebie Beatko, bo madzialena zdradzila mi , że jesteśmy ziomalki.

Zachwyciłam się Twoim ogrodem. Jest cudny. Ile lat tworzysz swe dzieło? Czy jest nadzieja, że moje rośliny w najbliższej pięciolatce też tak urosną?
EwaG 18:35, 12 maj 2013

Orgia tulipanowa! Coś niesamowitego. Jak widzę takie piękne odmiany to od razu nabieram ochoty na więcej.
Beato, a co to za szafirowa "łączka" na jednym ze zdjęć?
BEATA_S 07:28, 13 maj 2013

anna_g napisał(a)
Beata - przyszłam z rewizytą - obecnie jestem na 17 stronie w momencie bardzo ciekawym - "miłorzęby czy wiśnia" oraz czy te miłorzęby to faceci czy facetki Prawie jak powieść sensacyjna )

Wiesz Aniu ... przez moment byłam w strachu
:
BEATA_S 07:35, 13 maj 2013

Asisko_2005 napisał(a)
Przyszłam się przywitać do Ciebie Beatko, bo madzialena zdradzila mi , że jesteśmy ziomalki.

Zachwyciłam się Twoim ogrodem. Jest cudny. Ile lat tworzysz swe dzieło? Czy jest nadzieja, że moje rośliny w najbliższej pięciolatce też tak urosną?

Witaj Asiu Miło mi że coraz więcej osób z naszego miasta dołącza do Ogrodomaniaków Fajnie!
Załóż swój wątek, naprawdę warto, są tu osoby które chętnie coś poradzą, podpowiedzą i zachęcą do działania.
Co do Twojego ogrodu jestem przekonana że za 5 lat sama go nie poznasz Koniecznie rób zdjęcia, za jakiś czas jak usiądziesz i pooglądasz... to dopiero będzie zdziwienie
1 rok dla roślin to już jest coś.
Mój ogród ma 5 lat właśnie, a widzę, że rośliny najlepiej przyrastają w drugim, trzecim roku po posadzeniu.
Dziękuję za komplement i pozdrawiam
BEATA_S 07:37, 13 maj 2013

EwaG napisał(a)
Orgia tulipanowa! Coś niesamowitego. Jak widzę takie piękne odmiany to od razu nabieram ochoty na więcej.
Beato, a co to za szafirowa "łączka" na jednym ze zdjęć?

Ewo nie jestem pewna o która łączkę Ci chodzi. Gdybyś mogła wskazać zdjęcie....To jest albo floks albo barwinek. Pozdrawiam
Madziarzeszow 07:43, 13 maj 2013

Pięknie kolorowo i kwitnąco , Ależ ja to lubię , tak piękne są Wasze ogrody , można by siedzieć cały dzień i podziwiać
madzielena 11:44, 13 maj 2013

Beatko, czy Twój ogródek mieści się w okolicy ulicy Bałtowskiej czy na Henrykowie? Możesz napisać na pw. Będąc w okolicy (u Rodziców) z wielką ochotą "zapuszczę żurawia", choćby przez płot
Asisko_2005 12:08, 13 maj 2013

Nad tym samym sie zastanawiam oglądając fotki. Ja mam typy: Baltowska, Iłżecka, lub Kolonia Robotnicza.

Madziu a Ty wychowana na Henrykowie?