Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z motyką na słońce

Z motyką na słońce

Constans 14:04, 12 wrz 2016

makadamia napisał(a)

Niezupełnie moja droga - kupiłam 4 tony kompostu, z którego tylko niewielka część zmieściła mi się w kompostowniku

Boszzzz...Asiek, dopiero teraz zatrybiłam ja uprzedzałam, że nie znam się na ogrodnictwie, ale że kompostownik to pojemnik na kompost to wiem nie wiem dlaczego napisałam kompostownik...teraz to już na kompletną kretynkę wyszłam
Constans 14:12, 12 wrz 2016

anna_t napisał(a)

hahahahahahahah
zapisuję się na czytanie bo Anki to fajne dziewczyny a ja tez posmiać się lubię
a jak mam PMS to chłop w ogrodzie nawet darń nagle lubi zdejmować

Hehehe Ania, mój jakoś z drogi mi schodzi - wyrozumiałego faceta mam Witaj i zapraszam do śmiacia
Constans 14:14, 12 wrz 2016

Makusia napisał(a)
Jednoczę się w bólu- u mnie też weekend stracony był, i do ogrodu tylko wpadłam, żeby podlać roślinki...a tu jesień się zbliża

Marta, no nic mnie tak nie złości jak właśnie pokrzyżowane plany, ale kiedy się nie potrafi odmawiać to tak się ma
Constans 14:18, 12 wrz 2016

Chyba muszę sobie zrobić jakąś pomocniczą listę Waszych wątków + imiona + jakieś skojarzenie z ogrodem....wszystko mi sie kićka
anbu 14:20, 12 wrz 2016

Constans napisał(a)
Chyba muszę sobie zrobić jakąś pomocniczą listę Waszych wątków + imiona + jakieś skojarzenie z ogrodem....wszystko mi sie kićka

Eee tam pogadulisz z nami tydzień, dwa i będzie znała wszytko i wszystkich na wyrywki
makadamia 14:28, 12 wrz 2016

Constans napisał(a)

Boszzzz...Asiek, dopiero teraz zatrybiłam ja uprzedzałam, że nie znam się na ogrodnictwie, ale że kompostownik to pojemnik na kompost to wiem nie wiem dlaczego napisałam kompostownik...teraz to już na kompletną kretynkę wyszłam

ROTFL lepiej późno niż wcale

I takie przejęzyczenia to normalka.
Ja tu regularnie gorsze lapsusy popełniam i jeszcze mnie nie wyrzucili. także nie bój bidy - tu miłe ludzie som
asiak 14:54, 12 wrz 2016

Constans napisał(a)

hehehehe... Aniu, odrobinkę jestem dłużej od Ciebie, ale cały czas mam tak samo
Constans 15:19, 12 wrz 2016

asiak napisał(a)

hehehehe... Aniu, odrobinkę jestem dłużej od Ciebie, ale cały czas mam tak samo

Asia, tylko trzeba najpierw wątek prześledzić, żeby móc skojarzyć z czymś
dla makadamia już mam skojarzenie

makadamia = Asia + 4 tony kompostu + piękny kominek - jak przeczyta to mnie zatłucze za ten kominek
Constans 15:37, 12 wrz 2016

Dziewczynki? Może znów durnowate pytanie zadam, ale czy wszystkie trawy ozdobne trzeba obcinać na zimę? Czy żywopłot z traw to bardzo kretyński pomysł?
Toszka 15:58, 12 wrz 2016

Trawy w okolicach gwiazdki można powiązać w snopki/kucyki. Pięknie wyglądają z kolorowymi wstążkami. Można taśmą lnianą lub konopną przewiązać

W kwietniu ścinamy (najlepsze nożyce elektryczne) na ok 15cm. I wtedy jest pustka przynajmniej do połowy maja...czasem dłużej.