Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

bociek 12:50, 27 maj 2012

Justi, sliczne mebelki, teraz tylko odpoczywac. Barona podlej solidnie, daj mu troszke nawozu, powinien dac rade
justi 13:13, 27 maj 2012

asc napisał(a)
Fajnie wyszły mebelki...a na leżaczku można nawet przewieżć śpiącego w drugie miejsce bez budzenia
Nie przejmuj sie, że nie wszystko zrobione.... pomalutku się zrobi... a tu coraz nowsze i fajniejsze rzeczy dostępne.... Ja sie tak zawsze pocieszam.....

ANIU DZIĘKI
oj tego śpiącego to właśnie nie można przewozić jest taka nalepka zakaz wożenia
justi 13:14, 27 maj 2012

Martek ja te wszystkie mebelki mam stamtąd, niby też w promocji kupowane, ale wiadomo jak to jest z tymi promocjami. Nie zawsze promocja to promocja
justi 13:15, 27 maj 2012

Marzenko nie wierzę, te chłopy są paskudne, w końcu to płeć brzydka
justi 13:17, 27 maj 2012

Boćku w miarę tam wilgotno, a nawozem podleję. Może rzeczywiście trzeba Baronowi dać kopniaka witaminowego.... w końcu arystokracja to ma wymagania
justi 13:21, 27 maj 2012

A na leżaczku fajnie się leży, ale koniecznie trzeba poduchę bo gniecie w kuperek
Mam troche zdjęć wieczornych wczorajszych, ale M zabrał aparat , jak wróci to postaram się wstawić coś.

justi 16:02, 27 maj 2012

Właśnie przed chwilą skończyła się ulewa. Miał być obiadek na dworku, grill już się palił i ... biegiem ewakuacja
Teraz fotki wczorajsze, ale jakoś mi się nie udały. Chciałam wieczorkiem pokazać światełko w serduszku. Muszę potrenować.

bociek 16:52, 27 maj 2012

justi napisał(a)
Boćku w miarę tam wilgotno, a nawozem podleję. Może rzeczywiście trzeba Baronowi dać kopniaka witaminowego.... w końcu arystokracja to ma wymagania

Hahahaha, no fakt Baron musi miec jak cysorz klawe zycie no i wyzywienie klawe
noemi 18:35, 27 maj 2012

justi napisał(a)
A na leżaczku fajnie się leży, ale koniecznie trzeba poduchę bo gniecie w kuperek
Mam troche zdjęć wieczornych wczorajszych, ale M zabrał aparat , jak wróci to postaram się wstawić coś.

Na leżaczku musi być poducha i to na całość ... w ikei teraz jest duży wybór i są uniwersalne polecam... u Was ulewa ... a u nas sucho i na deszcz się nie zanosi ... za chwilę podlewanie czas zacząć hihihi
justi 18:42, 27 maj 2012

Wiem Magdziu, taka właśnie będzie, ale nie wiem kiedy. Po samą poduchę do ike nie opłaca mi sie jechać, bo najbliższa w Warszawie. Jak tu blisko nie znajdę takiej jasnej jak parasolka to chyba kupię inną i uszyję na nią wierzchnią warstwę.
Znowu idzie czarna chmura i świeci słońce, czyżby powtórka. Słuchałam prognoz dziś, nastepny tydzień niezbyt ciepły z przelotnymi opadami.