Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

kaprys 17:50, 26 paź 2011

nie śledziłam całego wątku, nie wiem czy chcesz definitywnie zmienić te chodniczki betonowe ale chcę Ci podpowiedzieć , że znajomi takie chodniczki wzdłuż ładnie "upiększyli". Dołożyli wzdłuż obu stron kostkę brukową , taką postarzałą,wygląda super, tanim kosztem.
Basiaw 19:47, 26 paź 2011

justi napisał(a)
Zaglądam sobie dziś do Waszych ogrodów. Chyba mnie coś bierze, ciągle mi zimno i gardło trochę boli

Justynko, Jolu, polecam Grypovitę, taki proszek do rozpuszczenia w gorącej wodzie, smakuje jak napój z czarnej porzeczki. Dla Joli to już troche późno, ale Ty Justynko, jak dopiero zaczynasz, to chlapnij sobie to to. W ogóle to warto w chorobie dużo pić. Mój ślubny mówi, że ja topię chorobę, bo ciągle każe im pić i choroba nie wytrzymuje, 2-3 dni i idzie w ... co chce
justi 15:05, 27 paź 2011

jotka napisał(a)

Zaglądam sobie dziś do Waszych ogrodów. Chyba mnie coś bierze, ciągle mi zimno i gardło trochę boli

Justynko, to wygrzej się zanim się choróbsko rozkręci. Ja udawałam twardziela i teraz mam .... antybiotyk
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - owinięta w ciepły kocyk spaceruje po Waszych ogrodach, bo czasu sporo jak kto chory .

pozdrawiam

To zdrówka dla Ciebie i dzięki za wizytkę. U mnie na razie gorzej nie jest, ale lepiej też nie. Zjadam dużo czosnku i miodu, może dam radę.
justi 15:07, 27 paź 2011

kaprys napisał(a)
nie śledziłam całego wątku, nie wiem czy chcesz definitywnie zmienić te chodniczki betonowe ale chcę Ci podpowiedzieć , że znajomi takie chodniczki wzdłuż ładnie "upiększyli". Dołożyli wzdłuż obu stron kostkę brukową , taką postarzałą,wygląda super, tanim kosztem.

Dzięki za radę. Jednak u mnie to nie ma sensu nic upiększać przy nich, kiedyś się je wywali i będzie kostka, ale jeszcze nie teraz.
justi 15:08, 27 paź 2011

Basiu na razie próbuje naturalnych sposobów. Dziś to chyba sobie chlapnę, ale trochę nalewki malinowej na rozgrzanie.
Gardenarium 13:49, 28 paź 2011

Mnie katar przeszedł po nalewce.

Instagram Ogrodowiska
justi 19:02, 30 paź 2011

Dziś już mi lepiej, ale tylko natura mi pomagała
justi 19:08, 30 paź 2011

Wczorajszy dzień spędzony u rodzinki obfitował w takie prace

Sebek 19:10, 30 paź 2011

Pięknie wykonane wieńce
anula_wn 19:12, 30 paź 2011

pięknie Justynko!