Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

greg66 21:49, 04 lip 2018

Siedzisko na odpoczynek- super a do tego brzozy przekazują pozytywną energię, więc korzystaj z siedziska ile się da.
Ja u siebie najbardziej lubię przebywac wśród moich brzóz.
Pozdrawiam serdecznie
marba 22:09, 04 lip 2018

greg66 napisał(a)
Siedzisko na odpoczynek- super a do tego brzozy przekazują pozytywną energię, więc korzystaj z siedziska ile się da.
Ja u siebie najbardziej lubię przebywac wśród moich brzóz.
Pozdrawiam serdecznie

Ja też kocham brzozy, cieszę się, że są na mojej działce i to w takiej ilości.W upalny dzień lubię sobie przysiąść na ławeczce pod moją "staruszką".

Adela 22:13, 04 lip 2018

Nigdy nie planowałam u siebie brzozy, z wygodnictwa (żeby nie było zbyt wiele liści do grabienia) Twoja alejka przekazuje energię nawet przez ekran komputera
Uległam pokusie i kupiłam youngii w ubiegłym roku. Rośnie solo i cieszy oko
marba 22:15, 04 lip 2018

Dzisiejsze fotki:
marba 22:19, 04 lip 2018

Adela napisał(a)
Nigdy nie planowałam u siebie brzozy, z wygodnictwa (żeby nie było zbyt wiele liści do grabienia) Twoja alejka przekazuje energię nawet przez ekran komputera
Uległam pokusie i kupiłam youngii w ubiegłym roku. Rośnie solo i cieszy oko

Youngi też piękna. Tworzy fajny parasol. Lubię takie drzewka.
marba 22:33, 04 lip 2018

Dominika11 napisał(a)
uroczo i kolorowo u Ciebie

widzę, że psiaki też masz dwa i nie należące do tych maluszków - wspaniałe zwierzaki

Dominiko, dzięki za miłe słowa.
marba 22:39, 04 lip 2018

gogo napisał(a)
Witaj, podobał Ci się mój ptaszor, ale Twoje też są super i jest ich trochę. Ja na więcej " fruwających " nie mam co liczyć. Znajoma z tego się utrzymuje, ale jak chciałam kupić mojego to powiedziała, że mi go daje w prezencie, bo na kupno mnie nie stać / mała emerytura/. Ten Twój jar coraz bardziej mi się podoba, marzyłam u siebie chociaż o małej skarpie i mini mostku, ale nie dałoby się tego zrealizować. Dobrze, że u innych są " nasze marzenia " i chociaż tak możemy je mieć spełnione. Pozdrawiam.

Masz rację, dobrze, że w innych ogrodach są nasze marzenia, ja też je odnajduję u innych. Dziś choćby zamarzyło mi się oczko wodne takie, jak w ogródku Iwonki.
Mirka 22:40, 04 lip 2018

Basiu super to wygląda, moje klimaty
marba 22:44, 04 lip 2018

Mireczko, cieszę się, że Ci się podoba.
gogo 00:15, 05 lip 2018

Basiu, czy Ty myślałaś o wypożyczaniu swoich mrówek? Ja chętnie bym skorzystała, może moje by się wystraszyły i przestały robić szkody. Nie wiem dlaczego są takie złośliwe i budują mrowiska pod roślinami, a mają tyle kamieni i przecież tam by mi nie przeszkadzały. Straciłam już trzy rośliny w tym roku, a jedną cudem uratowałam. Chodzę po Twoim jarze i czekam na oczko wodne, najlepiej z ławeczką na brzegu dla odpoczynku po spacerze.