Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 10:48, 20 lut 2017

ren133 napisał(a)
Musiałam sie wrócić żeby to napisać ... widok z tarasu przecudny )))))

Reniu wiosny, lata już chcę...
AngelikaX 10:52, 20 lut 2017

ren133 napisał(a)
Dziękuję Angelika Dla mnie te Twoje są ładniejsze ... też mi się takie grubsze podobają ... ale wydaje mi się, ze one najlepiej komponują się z drewnianą podłogą a u mnie kostka ... hmmm ... mam dylemat

Powiem Ci, że pamiętam swoje rozmyślania nad zacienieniem tarasu i wiem ciężka sprawa się zdecydować - my nawet żaluzje fasadowe bralismy pod uwage (ale one strasznie drogie) i stanęło na zasłonach - koszt w porównaniu do innych rozwiązań naprawdę niewielki

Czy do kostki nie pasuje? Moim zdaniem fajnie by zmiękczyły surowość betonu ale wiadomo to Ty musisz być przekonana
ren133 10:53, 20 lut 2017

Ale pięknie masz wiesz))) ... a z tym kręgiem będzie po prostu cuuudnie
AngelikaX 10:54, 20 lut 2017

AnnaCh napisał(a)
Matko, jaki Ty masz piękny taras
Wszystko masz piękne, takie dopracowane

P.S. Mój M rocznik 83 Ja ciut młodsza

No nie wszystko, ale dziękuję - miło mi bardzo

ps.
ren133 10:56, 20 lut 2017

AngelikaX napisał(a)

Powiem Ci, że pamiętam swoje rozmyślania nad zacienieniem tarasu i wiem ciężka sprawa się zdecydować - my nawet żaluzje fasadowe bralismy pod uwage (ale one strasznie drogie) i stanęło na zasłonach - koszt w porównaniu do innych rozwiązań naprawdę niewielki

Czy do kostki nie pasuje? Moim zdaniem fajnie by zmiękczyły surowość betonu ale wiadomo to Ty musisz być przekonana

eM myślał o roletach (bo spodobały mu się rolety na tarasie w naszym ap w Barc) ale jednak też uważam tak jak Ty, że to za drogi interes ... chyba jednak najbardziej nakręciłam sie na to drzewo ... bardzo Ci dziękuję za pomoc, zdjęcia u mnie i rady
AngelikaX 10:59, 20 lut 2017

ren133 napisał(a)
Ale pięknie masz wiesz))) ... a z tym kręgiem będzie po prostu cuuudnie

Dziękuję A wiesz, że dziś jak robiłam foty z domo dla Ciebie to przez myśl mi przeszło, aby w kręgu coś zadziałać z tiulem? Nie jako osłona przed słońcem, bo będzie tak ustawiony, że nigdy słonce nie powinno zaglądać do wnętrza, ale właśnie jako zmiękczacz surowego betonu jak już stanie to pokombinuje zobaczymy czy będzie grało
AngelikaX 11:00, 20 lut 2017

ren133 napisał(a)

eM myślał o roletach (bo spodobały mu się rolety na tarasie w naszym ap w Barc) ale jednak też uważam tak jak Ty, że to za drogi interes ... chyba jednak najbardziej nakręciłam sie na to drzewo ... bardzo Ci dziękuję za pomoc, zdjęcia u mnie i rady

Proszę - nie ma za co

ps. Bez znaczenia na co się zdecydujesz i tak będzie pięknie, znaczy piękniej bo pięknie już masz
Margarete 13:53, 20 lut 2017

Angelika przybiegłam do ciebie po twoich wpisach u Reni...i nie załuję, sliczny ogród, stylowy tatas, cudowności masz..
Zpisuje watek, bedę wpadać
nawigatorka 14:04, 20 lut 2017

leon60 napisał(a)

nie jest źle myślałam, że częściej od kurzu gorsze muchy
i deszcz
AngelikaX 14:41, 20 lut 2017

Asia u mnie dach wychodzi za taras ok metra. Tylko jak mocno zacina to od dołu są mokre ale wyschną i nie ma śladu