Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AniMa 18:57, 17 lut 2017

Moje nagle pilnie muszą się uczyć
AngelikaX 19:33, 17 lut 2017

Moja młoda ma dopiero 3 latka a juz kombinuje wymówka z nauką w jej przypadku nie przejdzie
leon60 19:51, 17 lut 2017

AngelikaX napisał(a)

Znaczy, że masz wszystko ze strechu?

No coś Ty
Po prostu nie przejmuję się takimi pierdołami jak zagniotki na ciuchach, składam w miarę dokładnie, reszta rozprostuje się po ubraniu Nie lubię rzeczy na kant i dobrze mi z tym, eM do pracy prasowanego też nie potrzebuje a koszule eleganckie zakłada od święta.
kasja83 20:09, 17 lut 2017

leon60 napisał(a)

No coś Ty
Po prostu nie przejmuję się takimi pierdołami jak zagniotki na ciuchach, składam w miarę dokładnie, reszta rozprostuje się po ubraniu Nie lubię rzeczy na kant i dobrze mi z tym, eM do pracy prasowanego też nie potrzebuje a koszule eleganckie zakłada od święta.

tudzież ja prasuję rzeczy tylko dzieci...swoje uwielbiam takie, które się nie gniotąDlatego chodzę cały czas w 5 bluzkach
AngelikaX 20:22, 17 lut 2017

leon60 napisał(a)

No coś Ty

Olu patrząc na Twój ogrod to aż trudne do uwierzenia musisz faktycznie bardzo nie lubić prasowania
Przy moich dzieciach nie da rady bez żelazka, czasem z szafy syna wyciągam takie klebki zwłaszcza jak słyszy że idę z kontroląi jestem juz na klatce schodowej
AngelikaX 20:27, 17 lut 2017

kasja83 napisał(a)

tudzież ja prasuję rzeczy tylko dzieci...swoje uwielbiam takie, które się nie gniotąDlatego chodzę cały czas w 5 bluzkach

U mnie też głównie dzieciaków.... brudza się więcej tylko że te małe ubranka z tej kupki wcale nie ubywają
AngelikaX 18:55, 19 lut 2017

Nikt nie ma prasowacza parowego? Z chęcią poczytałabym trochę opinii - mus sprawdzić w necie.

Myślę, że super sprawdzałby się też przy prasowaniu rolet rzymskich już na oknie ich nienawidzę najbardziej w prasowaniu
Sebek 19:03, 19 lut 2017

AngelikaX napisał(a)
Nikt nie ma prasowacza parowego? Z chęcią poczytałabym trochę opinii - mus sprawdzić w necie.

Myślę, że super sprawdzałby się też przy prasowaniu rolet rzymskich już na oknie ich nienawidzę najbardziej w prasowaniu

Mam takowe żelazko w pracy - ogólnie fajnie się tym prasuje, ale ma parę wad. Koszula nigdy po nim nie bedzie tak gładka jak po użyciu zwykłego zelazka - a przecież po to się ją prasuje, by była idealnie gładka... Dodatkowo łatwo się tym poparzyć (mi jeszcze się nie zdarzyło, bym się nie przypiekł ) i co najwazniejsze - jak coś chcesz wyprasować to musi być na wieszaku - inaczej nie wyjdzie... Najwiekszy plus - nigdy niczego nie przypalisz, jedziemy ze wszystkim równo - wiskoza, jedwab, modal - o bawełnie nie wspominam
AngelikaX 19:48, 19 lut 2017

Dziękuję Sebek za głos

Koszul często nie noszę, eM też także więc od święta poświęce się i użyłąbym tradycyjne - domyślałam się, że nie da się nim zrobić tzw. kantów czy na koszuli czy spodniach.

Tak wiem musi byc na wieszaku - pod wpływem pary i ciężaru tkaniny zagniecenia rozprostowują się

AngelikaX 08:58, 20 lut 2017

Dla Renii zasłonki

moje nie są ażurowe - zatrzymują więcej promieni słonecznych, a o taki efekt mi chodziło. Poza tym mają bardzo fajną fakturkę, są dość grube, wyglądają trochę jak z lnu (nie przepadam za tymi błyszczącymi sztucznymi)