Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Kawa 15:02, 05 maj 2017

macham
widzę ze przygotowania pełną parą
Filemon24 15:13, 05 maj 2017

Mają bałagan na sortowni, nie przywiązują uwagi do tego żeby nie pomieszać odmian i dlatego wychodzi tak jak wychodzi.... ja póki co zaopatruje się w biedronce na tulipany i jak na razie wszystko się zgadza
Tak makijażowo, w nastepnym tygodniu przymierzam się do zakupu ekobordów i tez będzie mega roboty bo i teren trzeba będzie wyrównać.
Czy na was ta pogoda tez działa tak depresyjnie? ja to sie czuje jakby w ogóle zima sie nie skończyła haha
Filemon24 15:16, 05 maj 2017

ja po exotici to zapewne wybiorę sie do 4 miast haha bo w najbliższym mieście tylko 4 biedronki
AngelikaX 17:05, 05 maj 2017

Bambersko u Ciebie na pewno nie będzie się uśmiałam z tego słowa.
Donice są ocieplone styropianem. Tuje tosną tam od początku jak powstały czyli 4 lata. A w korytkach obecnie szafirki

Hihihii.... mam nadzieję

A jaką masz szerokość tych donic we wnętrzu.... może swoje ocieplę i będzie po problemie znaczy cały czas coś na czym można oko zawiesić czyt. zimozielone
AngelikaX 17:07, 05 maj 2017

Filemon24 napisał(a)
ja po exotici to zapewne wybiorę sie do 4 miast haha bo w najbliższym mieście tylko 4 biedronki

Ojej.... u mnie tylko 1, w pobliskim większym gdzie mieszkałam kiedyś 4... i mi się wydawało, że to "aż", a nie "tylko"
AngelikaX 17:09, 05 maj 2017

Filemon24 napisał(a)
Mają bałagan na sortowni, nie przywiązują uwagi do tego żeby nie pomieszać odmian i dlatego wychodzi tak jak wychodzi.... ja póki co zaopatruje się w biedronce na tulipany i jak na razie wszystko się zgadza
Tak makijażowo, w nastepnym tygodniu przymierzam się do zakupu ekobordów i tez będzie mega roboty bo i teren trzeba będzie wyrównać.
Czy na was ta pogoda tez działa tak depresyjnie? ja to sie czuje jakby w ogóle zima sie nie skończyła haha

Przy deszczach faktycznie doła można załapać, ale dziś słoneczko się nawet przebija więc

Oj to ręce pełne roboty masz

A tulipany, czasem myślę, że specjalnie robią podmianki - byle sprzedać to co nie zeszło
AngelikaX 17:10, 05 maj 2017

Kawa napisał(a)
macham
widzę ze przygotowania pełną parą

Odmachowywuję

Mam jeszcze dwa tygodnie, ale lubię mięć ogarnięte na spokojnie bez spiny
AngelikaX 17:12, 05 maj 2017

_Martini_ napisał(a)
AniMa, bielizny też szukałam i znalazlam dopiero w zwykłym "gaciowym" sklepie, tzn typowo bieliźniarskim. Ogólnie ubrań w sklepach napchane, ale jak masz coś wybrać to kicha. Ja dzisiaj wróciłam z 3godzinnego szukania i zaraz znowu jade. Nie mam spodni dla syna.

U nas z koszulą był problem, no wymiecione wszystkie 140/146.... a patrz bielizna jeszcze... do chłopca powinno być bez problemu

ps. Oby garnitur pasował, bo sobie w łeb strzelę, jak trzeba będzie kolejnego szukać
Margerytka40 17:15, 05 maj 2017

Co dd tulipanów w B.to mój syn pracował kiedyś w Holandii na takiej sortowni. Oni B.traktują jak klienta entej kategorii i to co się nie nadaje gdzie indziej wysyłają. Po prostu zmiotki z taśmy,jak się uda.
AngelikaX 17:15, 05 maj 2017

AniMa napisał(a)
Dzisiaj jadę szukać kiecki, bo mnie mama i siostra nie chcą w starej wypuścić Uśmiejesz się, ale nigdzie nie mogę znaleźć czysto białej bielizny dla dziewczynki....
Fryzjer na 19.05 zamówiony 3 miesiące wcześniej

A ja w starej idę, znaczy raz ubrana była więc mi szkoda na kolejną wydawać Z koszulami chłopięcymi u nas tak jest 140/146 niet

A fryzjera w lutym umawiałam sobie i tylko dziś w maju było wolne... chciałam sobotę, bo wtedy eM z dziećmi zostaje, a wiadomo że to minimum 3 godziny nasiadówy.... najwcześniejsza wolna sobota w sierpniu była