Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Iwk4 22:59, 05 maj 2017

AngelikaX napisał(a)
Czytałam u Ani z Anulajdowego, że ma podmienione tulipany z B.

Ja też mam podmiankę. Pojedyncze żółte. Takich nie kupowałam
Czekam na jeszcze jedną rabatę, ale Quinów jakoś tam wypatrzyć też nie mogę
MirellaB 05:44, 06 maj 2017

Też mam pomylone cebulki z Biedronki, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Ogólnie z cebulowych kupowanych w B czy L jestem zadowolona
06:16, 06 maj 2017
musze po niedzieli do fryzjera .... koniecznie! 3godz koloryzacji mnie wykańcza ..ale może warto o tym pomysleć? ech znowu mam myslenice
06:18, 06 maj 2017
MirellaB napisał(a)
Też mam pomylone cebulki z Biedronki, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Ogólnie z cebulowych kupowanych w B czy L jestem zadowolona

a ja nie jestem choc niektóre z marketu sie mi udały w tym roku to jednak będę kupować w necie
AngelikaX 07:30, 06 maj 2017

Ile osób tyle opinii

Ja jednak wolę w necie zakupy, bo gdzie w B. będę szukać 100-150szt tulipanów jednej odmiany
AngelikaX 07:35, 06 maj 2017

eee_taam napisał(a)
musze po niedzieli do fryzjera .... koniecznie! 3godz koloryzacji mnie wykańcza ..ale może warto o tym pomysleć? ech znowu mam myslenice

A to tak z biegu Ci się uda?
Sama koloryzacja to tyle nie trwa kawa, wybór koloru i pół godziny ucieka nakładanie kolejne pół, potem trzeba wysiedzieć z nią znów pół... i to jest znośne przy plotach szybko czas mija... koszmar zaczyna się na myjsce, gdzie dodatkowo nakłada się kilka "specyfików" czeka spłukuje i tak w kółko...
AngelikaX 07:37, 06 maj 2017

MirellaB napisał(a)

Mirella, u Ciebie cała paleta kolorów z tulipanów więc nawet przy pomyłce jest super, a u mnie jakby nie wpasowały się to pewnie wazon by zdobiły
07:37, 06 maj 2017
AngelikaX napisał(a)
Ile osób tyle opinii

Ja jednak wolę w necie zakupy, bo gdzie w B. będę szukać 100-150szt tulipanów jednej odmiany

własnie ...szkoda czasu na robienie objazdu ...a jak policzysz koszt paliwa i czas ...to klikanie i tak taniej wyjdzie

w markecie to sobie mozna kupic tzw atrakcje turystyczna i nie mowie ze takowych nie przygarne jak je spotkam
AngelikaX 07:38, 06 maj 2017

Iwk4 napisał(a)

Ja też mam podmiankę. Pojedyncze żółte. Takich nie kupowałam
Czekam na jeszcze jedną rabatę, ale Quinów jakoś tam wypatrzyć też nie mogę

Człowiek czeka jak na szpilkach... a tu bach np. żółte a miały byc białe
AngelikaX 07:44, 06 maj 2017

_Martini_ napisał(a)
Jutro sprawdzę rozmiar donic.
A ja wczoraj obcięłam włosy i nie będę siedziała 3 godz No i w końcu jesteśmy już wszyscy ubrani. Angelika, jak będzie te 20 st. to ci syn tego garniaka nie założy

Ok, to daj cynka

No to możecie spać spokojnie, jak ubraniowo komplet
U nas garniak pasuje - buty zamówiłam jednak inne - wyglądał w trampach jakby mama na butach przyoszczędziła Zestaw niby fajny, ale doszłam do wniosku, że jednak na mniej uroczystą okazję
I napiszę jeszcze - pierwszy raz cieszę się, z niestandardowego jak na swój wiek rozmiaru stopy u syna - upatrzone w zarze iście komunijne rozmiary 33-37 wymiecione, a 38 czekał byle pasowały

ps. U nas przy samym jeziorze, więc biorę poprawkę, że ciut chodem powieje od "wody"

ps.2 Dużą zmianę w długości włosów sobie zafundowaś?