Dziadek Mróz się dziś napracował Ogród bielą przyozdobił kłoski coraz grubsze i puchate nawet łańcuchy zawiesił
drugi gaik brzozowy - od strony tarasu - troszkę różni się nasadzeniami od tego poprzedniego: są tu rozplenice w wersji miniaturowej, stipy z berberysami i kiścienie. Ten gaik jest trochę mniejszy, wrzosowisko również. Na obu w sumie jest 300 wrzosów i wrzośców.
śliczny ogród i taki ogrodowiskowy trawniczek jak żurnala fajnie jest rozplanowany,bo wydaje sie wiekszy niż podawane przez Ciebie wymiary działki
przepieknie
Dziękuję Reniu O który pytasz bo tam są dwa - tu lepiej widać z prawej to gracillimus, z lewej niestety nie mam nigdzie zapisane - kiedyś szukałam w necie i najbardziej pasował mi pod Cabaret Rabata idzie "po łuku" i tak: w najwęższym miejscu przy pierwszej hortce ma 2m - od krawędzi trawnika do ekobordu (od razu za hortkami) jest ok 1m - od gracka do ścieżki tez jest 1m w najszerszej części 3,30m (mniej więcej na wysokości serba)- od krawężnika do ekobordu za hortkami jest 2m, za nim jest żwirek i tam będzie dobry metr jeszcze do rzędu tui z innej perspektywy - może bardziej Ci rozjaśni
Jakie fajne miotełki