Fajne masz te brzozy A one to z tych dużych?Jaka to odmiana?
Ambrowce podobają mi się ale one to pewnie wielkie rosną.Jakieś szczepione kupujesz (są takie?) czy raczej te,które rosną duże? Można je przycinać? Może się skuszę.
Wrzosowisko wymiata ale nie zazdroszczę przycinania bo pracy pewnie przy nich sporo ale trzeba przyznać ,że w takiej ilości robią wrażenie.
Hakuro mam A czemu bamberskie?
Buki ....piękne ale moje Rohany ciągle przez zdobniczka oblegane i nie rosną ....
Ja trzy ambrowce i dwa graby będą między 15 października a 1 listopada. Kopane są a zamowim ma chłop duxo wiec zima je będę sądziła . Ty chyba pierwsza pokażesz )(
Angeliko, nie masz serca Chyba nie wkleję ani jednej fotki w najbliższym czasie ze swojego ogródeczka, bo wstyd będzie przy tak mistrzowsko zrobionym ogrodzie je pokazywać Brak mi słów na określenie zachwytu nad Twoim ogrodem, cudo, po prostu cudo!
Angel limki Ci naprawdę wyrosły spore, na początku chyba najwięcej widać w ich przyrostach (przez pierwsze dwa lata )
Wanilki bardzo ładne duże, ja mam jedną którą podejrzewam ,że to vanilka też na pniu, a miała być limka. I wiesz co? Moja też przyjmuje płaczący pokrój, ale moja jest mniejsza.
Na zdjęciach dojrzałam jeszcze coś jakby szałwia i rozchodnik bordowy. A "fontanna" za vanilką po potffór przecie ale piękny potffór