Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

leon60 07:09, 25 maj 2018

nawigatorka napisał(a)
to tak jak ja dziś ciełam lipy

moja czeka na eMa
Iwonka 07:10, 25 maj 2018

Ależ pięknie u ciebie Pawilon pasuje do całości, jest fajny, taki trochę inny niż altany które widziałam. Rośliny tworzą mały busz, super. Współczuję problemów z ambowcem. Wiesz, ze moje doorenbosy też lichutkie. Pryskam, ale na razie nic to nie daje. Zwijają się im liście w taką tutkę, najczęściej połowa. Miałaś taki problem? Podobno to chrząszcz - zwijacz brzozowiec.
07:40, 25 maj 2018
ja tez już tnę wszystko jak leci ....najlepszy termin cięcia jest w tedy kiedy mi sie chce to robić )))

PS. obrazki super jak zawsze )) ...no i ten porządek nienaganny .... choc nowy trotuar jeszcze potrzebuje czasu i zamiatanie ...ufff wreszcie coś dojrzałam co nie jest idealne i z wystawy
Dominika11 07:57, 25 maj 2018

eee_taam napisał(a)
ja tez już tnę wszystko jak leci ....najlepszy termin cięcia jest w tedy kiedy mi sie chce to robić )))
i to jest najlepsze podejście
Makusia 09:10, 25 maj 2018

No to pojechałeś z koksem
Zdjęcie fenomenalne ALE: ja mam teorię, że czasem ogród nie musi być piękny, ale jak potrafi się dobre zdjęcia robić, to wypada lepiej niż w rzeczywistości. Czasem też zdjęcia nie potrafią oddać rzeczywistej urody ogrodu i go oszpecają (u mnie na ten przykład )

U Ciebie Angeliko jest pełnia- jest wszytko- i piękny ogród, i zdjęcia, które ten urok oddają. Nie ma co- pogratulować należy, japę rozdziabioną zamknąć, bo muchy tylko czekają na okazję i oglądać, podziwiać.....!!!
Dominika11 09:12, 25 maj 2018

Makusia napisał(a)
No to pojechałeś z koksem
Zdjęcie fenomenalne ALE: ja mam teorię, że czasem ogród nie musi być piękny, ale jak potrafi się dobre zdjęcia robić, to wypada lepiej niż w rzeczywistości. Czasem też zdjęcia nie potrafią oddać rzeczywistej urody ogrodu i go oszpecają (u mnie na ten przykład )

U Ciebie Angeliko jest pełnia- jest wszytko- i piękny ogród, i zdjęcia, które ten urok oddają. Nie ma co- pogratulować należy, japę rozdziabioną zamknąć, bo muchy tylko czekają na okazję i oglądać, podziwiać.....!!!
i wszystko w temacie
_Martini_ 12:15, 25 maj 2018

Ta kostka to było najlepsze rozwiązanie. I czysto i z nawiązaniem do całości, gdzie też przeciez jest kostka. Bingo!
paulina_ns 13:57, 25 maj 2018

Ale piękny u Ciebie busz! Wow! uwielbiam Twój ogród, wszystko dopieszczone, spójne, ślicznie
Kasia_CS 14:44, 25 maj 2018

Mnie jak zawsze rabata z kręgiem zachwyca, bo aż się prosi, żeby tam popędzić i zalegnąć. Pawilon świetny
Johanka77 14:59, 25 maj 2018

No w sumie to nie wiem które zdjęcie mam komentować... wszystko wygląda MEGA!