Rzeczywiście super te hortensje z ID,ja mam seslerie jesienną ale to dlatego ze mam tam południową stronę i sesleria bardzo ładnie daje sobie tam radę.A Tobie ID nie przypala słońce?
Jak ja cie rozumiem, ja mam sąsiadów przez pole, płot betonowy zrobili jak mój, z przodu mam klinkier a oni z tych tanich gotowych elementów, psa chcieli jak mojego, imię też mu prawie dali takie jak ma mój, tylko mąż się zaczął śmiać to zmienili pierwszą literę, hehe, ostatnio pytali o numer tynku, ile można, ogród zaczynają, ale przód linie podobne, ale na szczęście dużo brakuje na szczęście tyłu nie widzieli z bliska. Zmieniliśmy auto na takie droższe też już myślą, i można wymieniać, czemu ludzie tak mają?
No masakra jakaś,to chyba zazdrość nimi kieruje też tak mieliśmy z płotem,z ogrodem...ach,dużo by wymieniać.Jedyne co mnie pociesza to fakt,że skoro zgapiają od nas to znaczy ze jesteśmy najlepsze haha.Trzymaj się Monia
Angelika dla tego ciesze sie ze i my sie odslaniamy powoli bo tez tylko z jednej strony mam sąsiada jest to ostatni dom od lasu niestety za plotem mam droge ktora jest czesto uczeszczana przez pieszych i kazdy mi zaglada co na podworku sie dzieje wiec sukcesywnie zaslaniamy sie matami i od tylu plot betonowy 2metrowy
No cóż... co do sąsiadów to temat - rzeka. Jak ktoś tak żywcem zgapia to wiadomo że kompletnie nie ma własnego gustu, a o pomysłach to już nawet nie wspomnę.