Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

sylwai 16:54, 26 lut 2019

AngelikaX napisał(a)
Special for You

Rzeczywiście super te hortensje z ID,ja mam seslerie jesienną ale to dlatego ze mam tam południową stronę i sesleria bardzo ładnie daje sobie tam radę.A Tobie ID nie przypala słońce?
MirellaB 16:56, 26 lut 2019

Angela podpowiedz czym tniesz trawy?
frezja 17:02, 26 lut 2019

AngelikaX napisał(a)
Jeśli to są wrzośce czyli mają pełniejsze kwiatostany, jakby nadmuchane w porównaniu do wrzosów to raczej po nich... ale w sumie nic Ci nie szkodzi, aby zostawić i się upewnić czy faktycznie nic z nich nie będzie...

Moje wrzosy po zimie w 20% wyglądają nieciekawie tzn. są brązowe, przycinam, nawożę i zawsze się zbierają
To powiedz,kiedy ścinasz ?? te Twoje piękności..
17:05, 26 lut 2019
sylwai napisał(a)

Mam tak samo KochanaTeż bym wymieniła,mój mąż śmieje się,że powinnam się cieszyć,że jestem bodźcem dla jednej sąsiadki,bo co ja zrobie to na drugi dzień ona robi to samo(notabene wczoraj myłam okna a ona dziś zrobiła to samo).Ale mnie to juz nie bawi,śmiem twierdzić,że z nią jest coś nie halo

Jak ja cie rozumiem, ja mam sąsiadów przez pole, płot betonowy zrobili jak mój, z przodu mam klinkier a oni z tych tanich gotowych elementów, psa chcieli jak mojego, imię też mu prawie dali takie jak ma mój, tylko mąż się zaczął śmiać to zmienili pierwszą literę, hehe, ostatnio pytali o numer tynku, ile można, ogród zaczynają, ale przód linie podobne, ale na szczęście dużo brakuje na szczęście tyłu nie widzieli z bliska. Zmieniliśmy auto na takie droższe też już myślą, i można wymieniać, czemu ludzie tak mają?
koliber 17:29, 26 lut 2019

AngelikaX napisał(a)
Special for You

Wspaniałe jest to połączenie Będę mieć je na uwadze zagospodarowując nowe rabaty Mam nadzieję, że się nie obrazisz...
sylwai 18:42, 26 lut 2019

MonikA napisał(a)

Jak ja cie rozumiem, ja mam sąsiadów przez pole, płot betonowy zrobili jak mój, z przodu mam klinkier a oni z tych tanich gotowych elementów, psa chcieli jak mojego, imię też mu prawie dali takie jak ma mój, tylko mąż się zaczął śmiać to zmienili pierwszą literę, hehe, ostatnio pytali o numer tynku, ile można, ogród zaczynają, ale przód linie podobne, ale na szczęście dużo brakuje na szczęście tyłu nie widzieli z bliska. Zmieniliśmy auto na takie droższe też już myślą, i można wymieniać, czemu ludzie tak mają?

No masakra jakaś,to chyba zazdrość nimi kieruje też tak mieliśmy z płotem,z ogrodem...ach,dużo by wymieniać.Jedyne co mnie pociesza to fakt,że skoro zgapiają od nas to znaczy ze jesteśmy najlepsze haha.Trzymaj się Monia
Kasiolaaa 19:49, 26 lut 2019

Angelika dla tego ciesze sie ze i my sie odslaniamy powoli bo tez tylko z jednej strony mam sąsiada jest to ostatni dom od lasu niestety za plotem mam droge ktora jest czesto uczeszczana przez pieszych i kazdy mi zaglada co na podworku sie dzieje wiec sukcesywnie zaslaniamy sie matami i od tylu plot betonowy 2metrowy
07:14, 27 lut 2019
AngelikaX napisał(a)
Special for You

Pięknie ID wygląda, ale boję się że w trawnik będzie mi wrastać, ona chyba lubi się panoszyć co Angela?
AngelikaX 08:16, 27 lut 2019

Tak dość ekspansywna jest, mam z kostki brukowej obrzeże trawnika, wykonane na cementowej podsypce, myślę że to skuteczna zapora
BasiaLT 08:18, 27 lut 2019

No cóż... co do sąsiadów to temat - rzeka. Jak ktoś tak żywcem zgapia to wiadomo że kompletnie nie ma własnego gustu, a o pomysłach to już nawet nie wspomnę.