Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 08:24, 27 lut 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Angelika dla tego ciesze sie ze i my sie odslaniamy powoli bo tez tylko z jednej strony mam sąsiada jest to ostatni dom od lasu niestety za plotem mam droge ktora jest czesto uczeszczana przez pieszych i kazdy mi zaglada co na podworku sie dzieje wiec sukcesywnie zaslaniamy sie matami i od tylu plot betonowy 2metrowy

U mnie sąsiedzi są ale za drogą, ale tak jak piszesz pamiętam jak nasze tuje były wysokości pierwszego pola betonowego płotu, wszyscy zaglądali... teraz jesteśmy szczelnie osłonięci... nawet przez ażur w ostatnim panelu cieżko coś dojrzeć...

Pamiętam jak się budowaliśmy, jako pierwsi w linii, pierwsze co postawiliśmy z trzech stron betonowy płot (z przodu działki i z tyłu są drogi u nas jeszcze z lewej strony) właśnie aby nie być na widoku. Wtedy połowa pukałą się w głowę, a na dzień dzisiejszy wszyscy takie tu mają
AngelikaX 08:24, 27 lut 2019

koliber napisał(a)

Wspaniałe jest to połączenie Będę mieć je na uwadze zagospodarowując nowe rabaty Mam nadzieję, że się nie obrazisz...

A proszę
AngelikaX 08:25, 27 lut 2019

frezja napisał(a)
To powiedz,kiedy ścinasz ?? te Twoje piękności..

Nie wcześniej niż za miesiąc
AngelikaX 08:27, 27 lut 2019

MirellaB napisał(a)
Angela podpowiedz czym tniesz trawy?

Poprzednie lata elektrycznymi nożycami do żywopłotu - przy ogromnych grackach stawała , w tym roku eM wyciągnął piłę spalinową - wchodziła jak w masełko
AngelikaX 08:30, 27 lut 2019

sylwai napisał(a)

Rzeczywiście super te hortensje z ID,ja mam seslerie jesienną ale to dlatego ze mam tam południową stronę i sesleria bardzo ładnie daje sobie tam radę.A Tobie ID nie przypala słońce?

U mnie też południe, nie przypala się
AngelikaX 08:31, 27 lut 2019

BasiaLT napisał(a)
No cóż... co do sąsiadów to temat - rzeka. Jak ktoś tak żywcem zgapia to wiadomo że kompletnie nie ma własnego gustu, a o pomysłach to już nawet nie wspomnę.

Zgadza się rzeka Najlepiej ignorować takich
AngelikaX 08:32, 27 lut 2019

sylwai napisał(a)

Mam tak samo KochanaTeż bym wymieniła,mój mąż śmieje się,że powinnam się cieszyć,że jestem bodźcem dla jednej sąsiadki,bo co ja zrobie to na drugi dzień ona robi to samo(notabene wczoraj myłam okna a ona dziś zrobiła to samo).Ale mnie to juz nie bawi,śmiem twierdzić,że z nią jest coś nie halo

Hihiih wesoło masz Nazwij to tak: Inspiracja jesteś w 100%
AngelikaX 08:35, 27 lut 2019

Makusia napisał(a)
Boskie!

Czytałam, że obie Anie chcą się podzielić ID z Tobą Będzie carexowo - one bardzo szybko na masie przybierają
sylwai 11:00, 27 lut 2019

AngelikaX napisał(a)

Hihiih wesoło masz Nazwij to tak: Inspiracja jesteś w 100%

I tego się trzymam Andżela pozdrawiam
Elinka 10:28, 28 lut 2019

ANgela a jaki model elektrycznych masz ? Bo muszę kupić , myślałam o akumulatorowych ale ponoć słabsze od elektrycznych . Miskanty coraz grubsze na ręczne i bukowy żywopłot tez cieżko ręcznymi.
Buziaki ( a na gardenii byłaś)