Szukam po internecie chce sobie kupić sekator na akumulator.
Wczoraj oglądałam Hyzego przycinał róże miał właśnie taki sekatorek. Jak mu to przycinanie dobrze szło cyk, cyk i już krzak przycięty.
Już nie mam takiej siły w dłoniach a tak raz dwa i bym przyciela.
Za chwilę przycinanie hortensji i sanitarne róż.
Trudno wybrać który będzie dobry.
Piękny ogród , ta gama kolorów na tle zieleni , czerwone klony , berberysy pięknie to wygląda . Jestem ciekawa co u ciebie na wiosnę kwitnie i czaruje, oprócz nowego oczara pozdrawiam
Kasiu sprawdzałam w tej chwili nie ma nawet na stronie parkside. Kiedyś mieli. Zadzwonię może jutro do nich to się dowiem. Mam dużo sprzętu od nich kilka akumulatorów i nie musiałabym brać akumulatora.
Są sekatory innych firm ale bez akumulatorów dodatkowo trzeba kupić. Mam szufladę akumulatorów i ładowarek. Jeszcze Stiga też wchodzi w rachubę.
Ale np teraz rozdrabniałam krzaki po wycięciu jaka by to była pomoc bo nie wszystko grube wchodzi do otworu. A tak tym sekatorem ręcznym to już nie mam siły.
Muszę do nich napisać odnośnie sieczkarni aby skonstruowali bo żaden cwok nie wpadnie na pomysł aby coś zrobić do cięcia traw.
Podpiszę się z tobą w kwestii sieczkarni.
A jakbyś znalazła ręczny sekator akumulatorowy Parkside, to daj znać, bo ja już też nie jestem w stanie niektórych gałęzi ciąć. Pożyczałam Stigę od znajomego – super się cięło.
Mam Parkside nożyce akumulatorowe do trawy i krzewów z dodatkową przedłużką, że nie trzeba kucać do przycinania trawy i bardzo je sobie chwalę.