Rozumiefm ideę, rzeczywiscie piekne. Ja mam taki 1, tez gesty, ale po 20 latach zaczal się dzielic, dlatego ciecie radziłam, bo jeszcze gęsciejsze są. Moze ta odmiana nie potrzebuje tego. Osobiscie zaluje, ze niektore moje nie cielam, mialabym bardziej zwarte i jakby mniej pracy.
Buki z reguly wolno rosna, lubia sadzenie w grupie, wtedy szybciej. Moje widac w koncu po 6 latach, ale sa w zyznej ziemi.
Trzeba testowac, nie załamuj się
Nie, chodziłomi o Admiration, masz piekne okazy, moje ida, jak krew z nosa i kolor na sloncu tez byle jaki.
30m tawuly robi wrazenie, oczko tez.
No i sporo u ciebie roślin, których kompletnie nie znam.
Milego dnia Elu
Burza przhszla od południa Grójec pozniej Piaseczno i Ursynow, Mokotow i przez Warszawe - armagedon.
Tak szybkiej burzy jeszcze nie widzialam robilam zdjecia i za chwile sciana wody i bardzo silny wiatr. Musialam trzymac szyby na balkonie zeby mi nie powyrywalo. Odbywalomsie bez grzmotu gdzies male blyski.
Pewnie ogrod moj tonie bo zmtej strony nawalnica przyszla.
Oczko bardzo ładne, przemyśane nasadzenia, moje trochę zaniedbałam, masz budleje skrętnolistną?? A burzy Ci wspolczuje bo doświadczyłam już co grad i wichura może z ogrodem zrobić Pozdrawiam