Coś niesamowitego!!! To jest róża do sprzedaży??? Koniecznie reklamuj! Już jakiś czas temu dziewczyny pisały, że Chodunowa się popsuła...a tyle mam róż od nich. Teraz już bym nie kupiła na pewno od nich. Za dobrze jej szło i pominęła jakość, kasa...
Róże droższe w tym roku. W Pisarzowicach też drogie róże. Przy tych wiadomościach 45 zł za 2 l doniczkę teraz nie wydaje mi się tak drogo...ale w mojej Pszczynie kupowałam ukorzenioną Ingrid Bergman za 19 zeta.
O masakra z tą różą. Ja mam prawie wszystkie od nich i powiem szczerze, że jestem zdziwiona. Co prawda kupowałam z gołym korzeniem. Dostałam piękne i wszystkie przyjęły się. W tym roku nie robiłam zakupów. Oczywiście reklamuj, jak najbardziej.
Też otrzymałam róże z odkrytym korzeniem i bardzo ładne puszczają listki.
Dzisiaj piękna pogoda melioracja zrobiona inne prace nie.
Wszystko ładnie rośnie a najbardziej trawa i chwasty ale mam to gdzieś trawę skośimy a chwasty Motyka zerwe.
Zawsze boję się zakupów przez internet, jestem zwolenniczką dotknięcia, obejrzenia i dopiero kupowania. Czasem jednak coś zamawia i kupuję, a później drżę, co dostanę. Żal wydanych pieniędzy .
Z jakich kwiatków jest Twój rulon? Zapowiada się bardzo ciekawie.