Ewa ja nie patrze na mode. Jak meble kupujesz to patrzysz na mode? Jakbys patrzyla na mode to musialabys je zmieniac co sezon.
Jestem praktyczna mialam sterte gliny, z piachem, gruzem, ziemia to sterte zagospodarowalam.
Kamien, jest piekny a jak jest jeszcze dobrze wyeksponowany to tym lepiej.
Kasiu nie denerwuj sie wszyscy w okolicy Piaseczna jedziemy na tym samym wozku.
Ja tam sie nke przejmuje, bede wtedy robic jak beda warunki. A mam bardzo duzo do zrobienia.
Elu w modzie muszę być na bieżąco .... taki mój zawód, ale meble im starsze tym mi się bardziej podobają . I zgodnie z moją zasadą, że coś musi być starsze w tym domu ode mnie, mają ponad 100 lat . Ot takim dziwakiem jestem .
Przed chwilą zamówiłam czarny bez Black Tower "Eiffell" i "Black Beauty".
Kalinę japońską "Watanabe", "Kilimadżaro" i sztywnolistną.
Jeszcze mi zostały róże i Santolinia
Też ten sam bez czarny 'Eiffell' zamówiłam.
I róże 'Gerdtrude Jekyll' i Munstead Wood'.
Oglądam róże z serii 'Fairy' Te bym dała do saganów.
Kaliny śliczne,u mnie miejsca niet a szkoda.
Na jakich różach u Ciebie stanęło? Na jakie się zdecydowałaś?
Zamówiłam takie róże. Mam nadzieję, że będą się ładnie prezentowały w moim ogrodzie. Muszę teraz znaleźć miejsce.
Tommelise
Aspirin Rose
Rhapsody in Blue
New Dawn,
Charming Apricot
Wczoraj, się namęczyłam, sadziłam (włożyłam do wody) nasiona kwiatów lotosu i musiałam z jednej strony papierem ściernym zedrzeć nasiono. Jakie one twarde, całe paluchy mam obolałe, ale już napęczniały w wodzie.
Jutro może wysieję werbenę patagońską i rudbekie. Wczoraj będąc w Realu jak na złość dostałam werbenę, a w zeszłym tygodniu przyszła paczka z werbeną z Krakowa.