Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

malgol 08:53, 29 mar 2017

Elu, przyszłam do Ciebie z rewizytą Zachwycona jestem tym Twoim rajem" Jak ty ogarniasz taką przestrzeń? Ogród piękny i dojrzały. Kocimiętka mnie powaliła! Nigdy takiej się nie doczekałam. Piekne derenie, róze...a te kolory jesienią! Przecudnie Twoja irga to duzy krzew , co to za odmiana?
ElzbietaFranka 10:48, 29 mar 2017

Kasia te sroki sie zagniezdzily tam gdzie na stale mieszkam w W-wie. Mieszkam na pierwszym pietrze i mam na przeciwko okna kuchni to gniazdo. Zobaczcie ile badyli jeszcze wczoraj znosily.
Dzisiaj cicho w gniezdzie.

ElzbietaFranka 10:53, 29 mar 2017

U mnie pajaki na wsi to w kazdym kacie po kilka w zyciu jak zyje tyle pajakow nie widzialam. Pajak w domu to podobno szczescie. Male zwierzatka sie widocznie u nas dobrze czuja nie sa zagrozone.
Mira Twoj eM ma racje powinnas sie cieszyc nie wyrzucac z domu one tez sa potrzebne muszki maja sie na bacznosci.
Kasya 11:02, 29 mar 2017

Daj im życ, bedziesz nam ciekawe fotki wstawiac
Aurelllia 11:17, 29 mar 2017

Ja miałam sojki Ela idzie się przyzwyczaić do hałasu a jak młode fajnie dokazują
ElzbietaFranka 11:44, 29 mar 2017

Juz machnelam reka niech sie dzieje co chce najwyzej wyjade. Zamiast tv bedzie srocze gniazdo przy sniadaniu.
SlonecznyOgrod 15:51, 29 mar 2017

Ela, Ty przycinasz berberysy. A takie małe jak kupiłam to mam przyciąć czy jak będą większe?
Makao_J 18:59, 29 mar 2017

Mira104 napisał(a)
Hahaha dobry Twój mąż, ja to boję się pająków i jak na złość cisną mi się do domu, zresztą nie tylko one, mąż stwierdził, że mamy zdrowy dom, bo jakby było coś nie tak to by nic nie przylazło. Jednym słowem powinnam się cieszyć

Weź, poważnie. Jak włażą to zdrowy dom?
Ja też boję się pająków a jak widzę w domu to sztywnieję w miejscu. Na zewnątrz jakoś daję radę ale w domu... czuję się osaczona przez takiego ośmionoga
22:54, 29 mar 2017
Pająki brrrr...
Przed chwilą po podłodze grube na krótkich nogach i tak szybko spylał..pająk..
Ale musiałam pozbyć się dziada bo nie wiem czy toto mnie nie ugryzie,rozplaszczyłam go laczkiem.Strasznie się ich boję

Srok u nas coraz więcej i ten ich skrzek aż dźwięczy w uszach.
Znam go na pamięć.
U nas są na sośnie za domem,jak znów się rozmnożą to będzie katastrofa a na pewno to zrobią

Jak zakupy bo doczytuję,że paczki jedna za drugą.
ElzbietaFranka 23:26, 29 mar 2017

Czego się boicie. Przecież to zwierzątko nie atakuje. Ludzi należy się bać, bo niby rozum mają a potrafią tyle zła narobic.
Pająk to fajna rzecz w domu. Ucieka przed każdym.

Ania pajączka nie zabijaj lepiej go na dwór wynieś.

No cóż trzeba będzie przyjąć to co się rozmnoży w gnieździe sroczym. Nie zapobiegłam więc muszę ponosić konsekwencje rozrodu.