Bo mi tak ten świerk jak wykrzyknik stoi. A przecież to jest tylko świerk. I tuje - smutno.
Jeśli już to powinno być więcej świerków. Albo - jak radzi Toszka - dać jakąś formę cisa formowanego w ostrosłup.
Czy on ma coś zasłaniać (jakiś widok?) Czasami drzewo liściaste o pięknej sylwetce więcej jest warte zima niż świerk (chyba, ż epotrzebujemy chionki pod domem).
Na poduchy szukaj Repandensa - polecam, bo mam.
Nie umiem się rozeznać w planiku, gdzie jest całość planu?
Znasz ogród Ursy Maior - tam widziałam dużo ciekawych rzeczy do podpatrzenia.
Powiedz mi lepiej co ja mym z tymi edenkami zrobic, straszne baty maja. Powinnam im juz jakas kratke na sciane dac czy moze to jeszcze poczekac do wiosny?
No troche smutno, planowalam tam rozanko-szalwianke z poduchami cisowymi na tle zywoplotu z cisa, ale troche monotonnie/nudno bedzie...
Drzewko nie ma nic do zasloniecia, moze poszukam jakiegos drzewa lisciastego o pieknej korze, najlepiej kilkupiennego
Edenkom daj jakieś kraty szerokie i je rozłóż wachlarzowo, poprowadź te baty jak najbardziej poziomo. W przyszłym roku będą miały na tych pędach bardzo dużo kwiatów
Marto, ale o ile dobrze pamiętam plan, to to drzewo będzie na pierwszym planie od domu, a potem róże...hmmm, popatrz na widok z okna, z tarasu...co byś chciała widzieć.
Drzewo jakieś możesz dać ale na końcu rabaty...no, tak myslę