Daria mam takie wrazenie jak ogladam twoje rabaty z kamiorkami ze je ukladasz tak pieknie ulozone jak rybia łuska.
Ten kolor tulipanow obłędny tez ne mam posadzilam do cienia i kwitna 3 tydzien bo u ns juz po ad miesiac tak cieplo.
Trzymaj w ryzach tego jałowc obcinaj mu koncowki bo bedziesz za 2 lata go wyrzucala szybko rosnie. Malo tego od spody jak nie ma swiatla ciemnieja igly.
Dadia nie wiem czy sie chwalic bo jeszczd zimna Zoska. Bardzo duzo kwiatow maja moje 3 szt winogron. Wczoraj jak to zobaczylam zlapalam sie za glowe tak sie ciesze.
Dostalam nowyntablet tak przeklamuje slowa. Powiedzialam eMowi ze go wyrzuce ja bledow ortogr nie robie ma slownik, ze zmienia mi wyrazy.
Ela, bo dokładnie je tak układałam, obracałam , dopasowywałam, zajęło mi to chyba ze 2 miesiące.
Co do tulipanów , to też mam takie doświadczenie, że te w cieniu właśnie kwitną i kwitną...
Ty okolice Wa-wy, a ja pomiędzy Wa-wą a Poznaniem w prostej linii, u mnie też piękna pogoda cały kwiecień gorący.
Wczoraj podcięłam te jałowce trochę od spodu, żeby nie zasłaniały innych.
Winogrona u mnie też mają pąki, zdjęcie robiłam parę dni temu.
To okryj w razie złych prognoz, bo szkoda.
Co do pisowni, to jak napiszesz wyraz i Ci go automatycznie poprawi na inny to naciśnij go jeszcze raz i pokaże Ci się ten , który Ty napisałaś, no to go pyknij. W miarę często musisz sprawdzać, ale szybko się można nauczyć, tego kontrolowania.