Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

SlonecznyOgrod 13:19, 23 sie 2018

Moje floksy po dzieleniu i po posadzeniu to zamiast dobrze złapać sie ziemi to one kwitną 3-ci miesiąc. Całe lato bez przerwy.

paulina_ns 13:33, 23 sie 2018

Dario nie wiem czy już pytałam, ale zapytam drugi raz robi Ci takie zdjęcia aparat, czy je tak ptzerabiasz? Strasznie naświetlone są z chęcią zobaczyłabym Twój ogród w naturalnych kolorach
SlonecznyOgrod 22:13, 23 sie 2018

paulina_ns napisał(a)
Dario nie wiem czy już pytałam, ale zapytam drugi raz robi Ci takie zdjęcia aparat, czy je tak ptzerabiasz? Strasznie naświetlone są z chęcią zobaczyłabym Twój ogród w naturalnych kolorach

Nie rozumiem pytania???
Co jest strasznie naświetlone?

Zaskoczyłaś mnie... nie wiem nawet co mam Ci odpisać

BasiaLT 09:49, 28 sie 2018

Macham i pozdrawiam, gdzie się podziewasz?
SlonecznyOgrod 14:37, 28 sie 2018

BasiaLT napisał(a)
Macham i pozdrawiam, gdzie się podziewasz?

Ach... jestem , jestem Basieńko
eVka 15:33, 28 sie 2018

Daria, Paulinie chyba chodziło, że zdjęcia mają takie soczyste mocno kolory, że wydaja się nienaturalne. Ja tez kiedyś takie przez przypadek zrobiłam, jak miałam w aparacie ustawienie: "soczyste kolory". Sprawdź może masz coś takiego w swoim aparacie. Przestawiłam na krajobraz lub auto i jest ok
Co słychać?
SlonecznyOgrod 22:18, 28 sie 2018

effka napisał(a)
Daria, Paulinie chyba chodziło, że zdjęcia mają takie soczyste mocno kolory, że wydaja się nienaturalne. Ja tez kiedyś takie przez przypadek zrobiłam, jak miałam w aparacie ustawienie: "soczyste kolory". Sprawdź może masz coś takiego w swoim aparacie. Przestawiłam na krajobraz lub auto i jest ok
Co słychać?

Nie wiem... niektórzy mają soczyste, niektórzy zamdlone.
Przy zachodzie słońca wychodzą takie świecące kolorki a w pochmurną pogodę wychodzą szare.
Jaki mam aparat takim robię, niektórzy robią piękne zdjęcia bo mają do tego sprzęt, ja mam byle jaki aparat.

Jak korzystam z laptopa to kolory są normalne, a jak przeglądam internet w smartfonie to kolory są rażące, ale mówię ogólnie o wszystkich kolorach, reklamach itp.
Ogrodowisko oglądam tylko z laptopa, bo tu się wygodnie pisze i ja takiej różnicy nie widzę pomiędzy moimi zdjęciami a rzeczywistością. Raczej bym powiedziała, że zdjęcia mniej wyraźne są, szczególnie zdjęcia z zimy tak jak ptaki.

A ogólnie u mnie to popadało w weekend ale dziś musiałam już floksy podlać, bo listki już zwiesiły.
Kasiolaaa 23:47, 28 sie 2018

helooo Dario floksy masz piekne uwielbiam ten kolorek i jeszcze bardziej pod razace bym chciala upolowac ale te prawie nie pachna a biale nakrapiane pachna bardzoooo
Agania 08:16, 29 sie 2018

Twoje kadry z ogrodu wyglądają jak obrazy

Różowości cudowne, jaka odmiana miskanta tak ładnie Ci kwitnie?
SlonecznyOgrod 11:53, 29 sie 2018

Kasiolaaa napisał(a)
helooo Dario floksy masz piekne uwielbiam ten kolorek i jeszcze bardziej pod razace bym chciala upolowac ale te prawie nie pachna a biale nakrapiane pachna bardzoooo

Hellloł Kasiolka
Floksy uwielbiam tak samo jak Ty
Moje pachną mocno, myślałam że wszystkie pachną ...
Te moje są różowo- różowe ( jaśniejszy z ciemniejszym oczkiem) i nazywają sie Bright Eye.
Kwitną nieprzerwanie od czerwca.

Ale ostatnio widuję w ogrodach takie własnie ostro różowe i liliowe... i myślę sobie żeby się zapytac , zagadać i może poprosic o sadzoneczkę, ale to tylko w mojej głowie, odwagi brak obcych prosic