Daria wszystko takie smaczne u Ciebie . Fotki robisz śliczne ja trochę zaniedbałam ta pasje . Oczko z paszkami urokliwe . U mnie ptaki wszystko gasienice wydxiubuja z wody nie korzystają ))
Dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba.
Podpórka jeszcze nie wiem gdzie znajdzie miejsce, jest taka duża, że nie wiem... może groszek pnący przy niej posadzę, ale gdzie ją ustawię, hmmm może gdzieś jeszcze dalej za nowotworzoną rabatą.
Dziękuję, ogród z tyłu domu mam właśnie juz taki wyrośnięty itak jak mówisz z zakamarkami.
O widzisz to ja bym z Twoją córką mogła obserwowac ptaki Budki lęgowe, poidełka, jakieś oczko wodne to przyciąga ptaki jeszcze bliżej.
Ale u mnie z przodu domu nie ma aż tak ptaków jak z tyłu od tej bardziej dzikiej strony.
Niech tata Ci zrobi ze dwa obeliski i może jakąś budke dla ptaszków się uda zrobić
No to jeszcze jedno zdjątko z ptaszkami, ciemne bo tuz przed zmrokiem. Tym razem drozd i bliżej rudzik.
Najpiękniejszy okres się zaczyna Kwitną drzewka owocowe, tulipany
Poduchy z floksów uwielbiam i rozmnażam je na potęgę, w tym roku też mam zamiar
a na rododendrony to już się doczekac nie mogę
O Jolka gdzie mi tam do Ciebie ale próbuję te zdjęcia jakieś robić
Oj zaniedbałaś fotografię aż tak , że wcale fotek nie pokazywałas przez długi czas a taki masz piękny, bardzo nowoczesny ogród.
U mnie ptaki może nie mają co jeść to chociaż się napiją, hihi
To prawda, bo zbliża się maj a maj jest najpiękniejszy.
Floksy szybko się rozrastają, te fioletowe kupiłam malutka doniczkę 2 lata temu.
O rododendronach nie wspomnę, u-wiel-biam!
Laki żółtopomarańczowe na poprzedniej stronie juz wkleiłam.
Pierwszy raz mam te dawne babcine kwiaty, ale one słodko pachną...
Ale zauważyłam, że w kępkach które jeszcze nie kwitną jedne mają żółte pączki a drugie takie inne ciemne brązowe czy to bordowe.
Te trzecie, które już kwitną widać, że mają ciemne pączki.