Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

mirkaka 18:57, 04 cze 2017

Gosiu, koteczka mnie zasmuciła, mam nadzieję że to nie ta co ma małe.
Miałam takiego kocurka, też go samochód zabił, też był młodziutki, miał tylko dwa lata
Irysów u Ciebie w bród, róże już w pełni kwitną, moje dopiero niektóre zaczynają.
gosika67 19:26, 04 cze 2017

Radziu po kamienie to wybiorę się za tydzień, teraz interesują mnie kamienie w barwach różnej czerwieni do rojników.
Agata jeszcze nie sadziłam doniczkowych, gazanie posadzę przy clematisach.

Donia szałwię od Ani mam taką

tutaj druga

i trzecia

to są mniej więcej takie kolory
gosika67 19:28, 04 cze 2017

Mireczko ta kotka to była Buba, a małe ma Nindża, znów je przeniosła tym razem wrzuciła je do opon w garażu ale się naszukaliśmy, ale są całe.
Donia72 19:32, 04 cze 2017

Ha ha ha, mamy takie same szałwie
Maly_Bialy_D... 19:32, 04 cze 2017

Oszałamiający kolor niebieski szałwii, łał!

Moja mama ma irysy i kosaćce, które chce mi podarować. Widzę, że Wy macie doświadczenie, więc doradźcie, kiedy mogę je przenieść do swojego ogrodu?
Donia72 19:38, 04 cze 2017

Maly_Bialy_Domek napisał(a)
Oszałamiający kolor niebieski szałwii, łał!

Moja mama ma irysy i kosaćce, które chce mi podarować. Widzę, że Wy macie doświadczenie, więc doradźcie, kiedy mogę je przenieść do swojego ogrodu?

Jak mama chce Ci podarować, to bierzale chyba lepiej zrób to po kwitnieniu. Podziel karpy, przytnij liście i wsadź na rabatę
Rumianka 21:52, 04 cze 2017

Moje szałwie dopiero mają maleńkie pąki , a u Ciebie kwitnący raj...
babka 22:11, 04 cze 2017

gosika67 napisał(a)
Mireczko ta kotka to była Buba, a małe ma Nindża, znów je przeniosła tym razem wrzuciła je do opon w garażu ale się naszukaliśmy, ale są całe.

Koszmarne jest to ich przenoszenie kociąt, widocznie nie czuje się pewnie, za dużo się wokół dzieje.
Jedna moja kotka tylko raz miała młode, była tak roztrzepana że co chwilę gdzieś je przenosiła, nie było dnia by nie chodziła z nimi tu i tam. No i je pogubiła
babka 22:13, 04 cze 2017

Szałwie masz ładne, zwłaszcza ta różowa jest super. Fajnie gra kolorem z kamykami, tak delikatnie
Rumianka 22:21, 04 cze 2017

Szałwie, w naszym nadmorskim klimacie, sprawdzają się najlepiej, dokupiłam w tym roku kolejne niebieskie... one nie są aż tak podatne na panujące w czerwcu przymrozki...To brzmi jak z lodowej krainy, ale samemu trudno pojąć...w dzień 22 stopni,a nocą przymrozek...