Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

marba 16:37, 20 lip 2018

gosika67 napisał(a)

Zauroczyło mnie to zdjęcie.
gosika67 18:47, 20 lip 2018

Mini ogródek fajna sprawa i wracamy do dziecięcych lat, pamiętasz małe zabawki?
Powiesiłam zegar w altanie, nie będę biegać do domu która godzina albo łazić z komórką i potem nie pamiętam gdzie ją położyłam. Biorę się za sadzenie host do donic, mam mnóstwo małych kamionkowych doniczek i dzbanków , nie wiem co tam posadzić, może rozchodniki?

Nowe doniczki i rozchodniki w altanie

z tyłu kwiatki Krakowiaka,wreszcie się zawziął.

a tutaj w grillu rojniki

Nowalijka 19:21, 20 lip 2018

Gosiu piękne masz jeżówki. Podziwiam z zapartym tchem. Hortensje też gwiazdorskie. Ślicznie masz w ogródku. Urzekają kolory
gosika67 22:27, 20 lip 2018

No ładne, będzie tabliczka na widocznym honorowym miejscu.Hosty posadziłam w wielkie donice, co prawda na razie jeszcze plastikowe,muszę nabyć jakieś osłonki.
Reszta jutro do sadzenia.
A teraz coś jeszcze kolorowego.Wrzuć coś do mnie.

Pysznogłówki od Grazi, te są małe i nie rozłążą się.

gosika67 22:28, 20 lip 2018

Zegar widziałam,przy dzwoneczkach.
Anda 22:32, 20 lip 2018

Kwiaty jak zawsze sliczne
Tabliczka od siostry swietna.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 22:34, 20 lip 2018

Wypatrzyłam zieloną różę - jak ją oceniasz? Morze jeżówek u ciebie -uwielbiam.
violaskom 10:11, 22 lip 2018

Piękne kolorki. Masz bardzo dużo różnych fajnych roślin i gadżetów ogrodowych. Czy teraz to jest czas na kwitnięcie rutewki? Moja kwitła już dawno, chyba w maju. U mnie bratki też mają się dobrze od wiosny i zastanawiam się czy je wyrzucić czy zostawić.
MirellaB 10:23, 22 lip 2018

Gosia tyle pięknych zdjęć, tyle pięknych roślin, tyle kolorów, tyle kwiatów - bardzo mi się y Ciebie podoba
gosika67 15:25, 22 lip 2018

Dzięki za miłe słowa.
Ewka byłam u Ciebie, jak zwykle czarodziejski ogród .

Iwonka ta zielona róża nowa od Zagajanki, nie mam jeszcze wyrobionego zdania, nie znam jej, ale będę się jej przyglądać.Jeżówki wszędzie cudowne u każdej z Was.

Viola rutewka sadzona na wiosnę, są tam 2 , jedna już kwitnie a druga mała przesadzona z innego miejsca.Bratki zostawię, może na wiosnę odbiją dość dużo mi się powysiewało w różnych miejscach .

Mirella teraz jest wszędzie kolorowo, róże zaczynają drugie kwitnienie, u Ciebie zresztą też tak jest .

Ciebie Ania zostawiłam na koniec. W K.... kupiłam jakieś trawy i 1 pomarańczową żurawkę i 1 hortensję.U Ciebie rutewka do dopiero daje czadu, moja malutka w porównaniu z Twoją.U Doroty P. to coś fajne filetowe było, też taka mgiełka.Może do Doroty w środę lub czwartek.W piątek mam imprezę i nie będzie mnie.
Dzięki za tabliczkę. Zdolna i kreatywna jesteś.
Przejrzałam fotki i wrzucam parę sztuk.