babka
23:24, 24 lip 2018

Cześć Gosiu, przewertowałam kilka ostatnich stro, napatrzyłam się na kwiatuchy
Ładnie Ci wszystko kwitnie i zdrowo wygląda. Chyba sporo czasu poświęcasz na ogród prawda? Ja w tym sezonie trochę sobie odpuściłam i nie wszystko jest tak jakbym chciała ale na niedoskonałości staram się nie patrzeć 
Pytałas u mnie o uprawę hortensji ogrodowej, w sumie najważniejszym jest zabać przed wiosennymi przymrozkami. Należy ją czymś opatulić ponieważ ona kwitnie na ubiegłorocznych pędach a pąki kwiatowe są bardzo wrażliwe na mróz. Nie ścinaj jej, jedynie kwiatostany obetnij jesienią lub na wiosnę.
Zostawiam głaski dla czteronożnej menażerii

Pytałas u mnie o uprawę hortensji ogrodowej, w sumie najważniejszym jest zabać przed wiosennymi przymrozkami. Należy ją czymś opatulić ponieważ ona kwitnie na ubiegłorocznych pędach a pąki kwiatowe są bardzo wrażliwe na mróz. Nie ścinaj jej, jedynie kwiatostany obetnij jesienią lub na wiosnę.
Zostawiam głaski dla czteronożnej menażerii