No coś Ty ... ja wczoraj kupowałam ! cała masa jest jeszcze i wszystko -30% ! w Alejach Jerozolimskich.... jeśli wiesz co chcesz to mogę Ci zakupić, mam b.blisko
Ania dzięki Ja jednak wstrzymam się od dalszych zakupów.... nie wiem czy uda nam się pojechać jeszcze do Kubusiowa w tym roku. Kuba cały czas choruje i tracę nadzieje.
pierwszy rok w przedszkolu....wiem co przechodzisz Gosia.... jeśli jednak załapie ospę, nie puszczaj go do przedszkola wczesniej niż po 3-4 tygodniach, ja popełniłam błąd....
Współczuję Ci Gosiu, początki w przedszkolu trudne dla każdego malucha, a tym bardziej dla tego, który zagląda tam pierwszy raz, Helenka poszła też w tym roku pierwszy raz do przedszkola i też złapała infekcję, skończyło się to zapaleniem płuc i córka musiała pozostać z nią w domy prawie trzy tygodnie, ale już jest dobrze I Tobie i Kubusiowi życzę zdrówka
Witaj Anula,
pięknie jest teraz u Ciebie, troszkę na żywo podpatrzyłam przez płot będąc u Danusi. Macie tam taką oazę ciszy i spokoju. Na wiosnę jak wszystkie cebulki zaczną kwitnąć zrobi się bajecznie kolorowo. Ja też troszkę cebul wsadziłam, ale jest to namiastka tego co u Ciebie. Jak jeszcze będą w wyprzedaży przez najbliższe dni to może coś dosadzę. Byłaś może w LM w Jankach lub wiesz, czy tam też jest wyprzedaż?
pozdrawiam
Grażko, trzeba było zajść na kawkę, a nie zaglądać przez płot! następnym razem koniecznie!!!
no niestety , w Jankach bywam sporadycznie... nie wiem... ale tam mieli mniejszy wybór niż na Jerozolimskch (jak byłam wcześniej).
Co do oazy ciszy to faktycznie jest to coś, co mnie baaardzo cieszy cisza , spokój i zieleń moja bajka !
Anula pięknie!!! niezmiennie moim wirtualnie ulubionym miejscem jest zakątek z hortensją cudowny...a tych cebulek to mistrzyni jesteś!!! Ja nie mam tyle cierpliwości i zacięcia Jeszcze część spora czeka na posadzenie
Buziaki spóźnione dla małego Tygrysa