Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 20:44, 19 paź 2011

No coś Ty ... ja wczoraj kupowałam ! cała masa jest jeszcze i wszystko -30% ! w Alejach Jerozolimskich.... jeśli wiesz co chcesz to mogę Ci zakupić, mam b.blisko
kaisog1 20:46, 19 paź 2011

Ania dzięki Ja jednak wstrzymam się od dalszych zakupów.... nie wiem czy uda nam się pojechać jeszcze do Kubusiowa w tym roku. Kuba cały czas choruje i tracę nadzieje.
anula_wn 20:51, 19 paź 2011

pierwszy rok w przedszkolu....wiem co przechodzisz Gosia.... jeśli jednak załapie ospę, nie puszczaj go do przedszkola wczesniej niż po 3-4 tygodniach, ja popełniłam błąd....

a jakbyś chciała jakieś cebulki - daj znać
an_tre 21:02, 19 paź 2011

kaisog1 napisał(a)
Ania dzięki Ja jednak wstrzymam się od dalszych zakupów.... nie wiem czy uda nam się pojechać jeszcze do Kubusiowa w tym roku. Kuba cały czas choruje i tracę nadzieje.

Współczuję Ci Gosiu, początki w przedszkolu trudne dla każdego malucha, a tym bardziej dla tego, który zagląda tam pierwszy raz, Helenka poszła też w tym roku pierwszy raz do przedszkola i też złapała infekcję, skończyło się to zapaleniem płuc i córka musiała pozostać z nią w domy prawie trzy tygodnie, ale już jest dobrze I Tobie i Kubusiowi życzę zdrówka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 21:05, 19 paź 2011

Sorki Anulka, że u Ciebie wpisałam się Gosi, ale ten temat też Ci bliski pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anula_wn 21:09, 19 paź 2011

Aniu, nie ma sprawy ! cieszę się, ze do mnie zajrzałaś
grazka 21:18, 19 paź 2011

Witaj Anula,
pięknie jest teraz u Ciebie, troszkę na żywo podpatrzyłam przez płot będąc u Danusi. Macie tam taką oazę ciszy i spokoju. Na wiosnę jak wszystkie cebulki zaczną kwitnąć zrobi się bajecznie kolorowo. Ja też troszkę cebul wsadziłam, ale jest to namiastka tego co u Ciebie. Jak jeszcze będą w wyprzedaży przez najbliższe dni to może coś dosadzę. Byłaś może w LM w Jankach lub wiesz, czy tam też jest wyprzedaż?
pozdrawiam
anula_wn 21:29, 19 paź 2011

Grażko, trzeba było zajść na kawkę, a nie zaglądać przez płot! następnym razem koniecznie!!!
no niestety , w Jankach bywam sporadycznie... nie wiem... ale tam mieli mniejszy wybór niż na Jerozolimskch (jak byłam wcześniej).
Co do oazy ciszy to faktycznie jest to coś, co mnie baaardzo cieszy cisza , spokój i zieleń moja bajka !
Sebek 22:30, 19 paź 2011

anula_wn napisał(a)
nie przesadzaj! zawsze można coś wcisnąć
widziałeś jakiego włochacza (hair) zakupiłam ? ciekawe jak będzie wyglądał....

Nie pamiętam - i nie kuś mnie, bo w sobotę tam będę
Ana 22:42, 19 paź 2011

Anula pięknie!!! niezmiennie moim wirtualnie ulubionym miejscem jest zakątek z hortensją cudowny...a tych cebulek to mistrzyni jesteś!!! Ja nie mam tyle cierpliwości i zacięcia Jeszcze część spora czeka na posadzenie

Buziaki spóźnione dla małego Tygrysa